akira1337
Silver Üye
- İletişim
kanka sorunları bana buradan ilet ben bakarım discord kullanmıyorumtek sorun lib mi saniyorsunuz hocam
kanka sorunları bana buradan ilet ben bakarım discord kullanmıyorumtek sorun lib mi saniyorsunuz hocam
Ekledim knk yaz bana halilnarciArkadaşlar elimde 2 tane open source craftrise hilesi var fakat ben buildlemeyi bilmiyorum. Detaylı anlatıcak yada discorddan ekran acip gostericek bir bilirkişi var mı?
Benim attığım sourcelerde libler eksik olabilir sizde başka open source client varsa onuda buildlemeyi gösterebilirsiniz ki ben bunu nasıl buildlemesini bırakın buildlediğimde elime dll mi jar mı exe mi geçicek onu bile bilmiyorum, bu craftrise open source client build hakkında türkçe/ingilizce videolu kaynak varsa onuda atabilirsiniz.
Wentra -Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DopamineLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yardım edicek varsa discordunu yazabilir ekleyebilirim, siz eklerim diyorsanız da buyurun discordum: mirzacrypto
Dalga geçicek varsa şunu söylemek isterim ki kimse annesinin karnından reverser/paster/yazılımcı olarak doğmadı eminim bir çoğunuz ya benim gibi yada bana benzer bir şekilde başladınız bu işlere, ve bende sadece sizin gibi bilgi edinmek istiyorum.
adam eclipsede build almayı bilmiyo knk lib eklemyi nasıl bilsinkanka sorunları bana buradan ilet ben bakarım discord kullanmıyorum
yardim icin sagol bromEkledim knk yaz bana halilnarci
adam eclipsede build almayı bilmiyo knk lib eklemyi nasıl bilsin
bisey değil sıkıntısı olan yazsınyardim icin sagol brom
kral sc varmı yardım lazımprojecnin importlarına bakarak libleri bulabilirsin!
örnek: kod: import com.lwjgl.blabla
bu "com.lwjgl.blabla" kısmını alıyorsun ve google'ye şu şekilde yazıyorsun. "jar download (buraya import yolu)"
ordan jar dosyasını indirip projene ekleyerek kullanabilirsin. iyi forumlar.
var elimde kral gel verimkral sc varmı yardım lazım
kanka ben kendim CraftRise Development olaylarini biraktim, elimde bir src bulunmuyor fakat herzaman kendi source codeni yapmanı öneririm.kral sc varmı yardım lazım
dogrudur alperen kardesım, ayrıca burdan skidderlere sesleniyorum forumdaki jarları jbytemod üzerinden editleyebilirsiniz. buildlemenize gerek yoookkk.yardim etmeyin sunlara aq sonra hud editleyip satmaya calısıp turuyolar