Craftrise mapper yapıcaklar için classlar

video ipananın değil eymenin ucube dilenci zaten altta Erhan ipana yazmışım ne boş bir çarsın sen miletten src çıkartmalarını falan istiyorsun benim paylaştığım videoları burda kendin leaklamış gibi paylaşıyorsun :)

milletin hilesini yaydıktan sonra yok oraya gelcem diye tehdit etmekle olmuyor bunlar halil ablam sonra bakarsın seni bir gruba çekerler köpek gibi özür dilersin :)
gbnmkcvblcvbjkjkcvbkcbv kimden ne zaman özür diledim funa olan olayda kendi yapdıkları haklı çıkarmaya çalıtışar dinalmadiler uğraşacak biri değilim

sakin olun çocuklar hepinize mama var

yaw sen ne boş bir insansın millete sallıyorsun sürekli adam bilmiyorki soruyor kurduğun cümleninde kendine hayrı yok millete sallamadan önce git birşeyleri başar öyle salla ucube
craftrise a hile yapan sayılı kişiler dışında herkes rename atıp chatgpt kullanıyor bu başarı mı kanki

craftrise a hile yapan sayılı kişiler dışında herkes rename atıp chatgpt kullanıyor bu başarı mı kanki
orası doğru zaten holly yi paylaştım değişik değişik clientler çıktı ortaya :=) holly'nin yapımcısıyım bu arada

bütün classlar ayrıntılı biçimde extends, constructors, methods, fields, exceptions

Linki yenilendi fieldlarda eksiklik varmış düzelttim kolay gelsin
not jar load fix a güncelleyin belki yapabilirseniz

yaw sen ne boş bir insansın millete sallıyorsun sürekli adam bilmiyorki soruyor kurduğun cümleninde kendine hayrı yok millete sallamadan önce git birşeyleri başar öyle salla ucube
sen cok dolusunya peargo kaptan diyen cocuk

evet kodlama bilen biriyim forumdaki çoğu kişiyide tanımam samimiyet olması açısından egolu olmayan herkese iyi davranıyorum :) kaptan dememe bu kadar takıldıysan sanada diyebilirim kaptan
kaptan demene takılmadım o çocugun ne kadar türeme oldugunu imzamdaki fotoğraftan anlarsın zaten :coolstory: :incredible:

ayni şekilde kendiside bu durumda adamımmm :pain:
zaten craftrise a hile yapmaktan çekilmiştim saçma sapan tiplerle uğraşmamak için, ayriyeten geliştirdiğim java clientim vardı priv 90 modüllüydü ve banlatmıyordu reach hitbox da vardı. zaten fix yedi belki hayrına src sini atarım yeni sisteme uyarlayabilen kullanır

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt