Craftrise Loader Deobf Hali

en azındna bi aura yapamayaak kadar bilgisiz değilim ve cgden birşey istemiyorum C# biliyosun diye kendini yüce falan sanıyon galiba?
Şimdi Gelelim aura Konusuna madem aura yapabilecek kadar bilgili bir java devsin ki değilsin neyse o zaman neden bana gptden yapıp aurayı geri attın cgden birşey isteme konusu bu benim yardıma ihtiyacım olduguna gelir senin gibi milleti kullanarak yapmam rica ederim ayrıca c# bilgim fazla değil senin burda beni yüce görmen değişik ayrıca java developersin ya sözde nasıl intellajda c# buildlenmediğini bilemiyorsun dostum bir daha bu konuyu açarsan şikayette bulunacağım boşuna eski konularımı uplayıp kendini bilgili sanma lütfen ayrıca sunucumdan kendin trip atarak çıktın ben sana kick yada ban atmadım burda boş yapmanın hiçbir anlamı yok boşuna kavga ettirme jettanla sen 9 10 yılda loader cıkarırsın birde ben burda loaderi kurdinet için istemiştim ama sana iyilik yaramaz birde gittim sınırsız metalix hediye ettim teşekkürler bu kadar iyiliğimin karşılığı için :incredible:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt