Debug x64 olarak build etLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu hatayı çözcek yokmu ya
F ye basılı tut uçuyorsa olmuşturben ediyorum kapanmıyorda çalışıp çalışmadını nasıl anlıcam
Debug x64 olarak build etLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu hatayı çözcek yokmu ya
F ye basılı tut uçuyorsa olmuşturben ediyorum kapanmıyorda çalışıp çalışmadını nasıl anlıcam
dc varmı dostNvidia'da çalışıyor amd'de çalışmıyor
boronst_45516dc varmı dost
ne demek hocam iyi oyunlar dilerim daha çok proje gelir classloader yapıp paylaşmayı düşünüyorum mappinglerle birlikte direk jar sokabileceksiniz oyunaMinecraft oynamayalı bayağı olmuş, çalışıyor eline sağlık
ne demek canimmmSorunsuz çalışıyor harikasınız.
Mappingleri çeken birşey paylaşmanız mümkünmü?ne demek hocam iyi oyunlar dilerim daha çok proje gelir classloader yapıp paylaşmayı düşünüyorum mappinglerle birlikte direk jar sokabileceksiniz oyuna
ne demek canimmm
bu velocity ne işe yarıyor bide kill aura olmuyor basılı tutuyorum + uçmada çok uzun süre yapınca oyun kapanıyorif (GetAsyncKeyState('F')) VanillaFly::runModule();
if (GetAsyncKeyState('H')) Glide::runModule();
if (GetAsyncKeyState('R')) KillAura::runModule();
if (GetAsyncKeyState('N')) Velocity::runModule();
pvp de sekmiyosunbu velocity ne işe yarıyor bide kill aura olmuyor basılı tutuyorum + uçmada çok uzun süre yapınca oyun kapanıyor
bilmem paylaşırım belkiMappingleri çeken birşey paylaşmanız mümkünmü?
bu kill aura çalışmıyor galibabilmem paylaşırım belki
sende killaura oldumupvp de sekmiyosun