Bu hatayı biri daha almış discorddan bana yazdı ilk kez src build edenlerin yaşıyabileceği bir sorun en basitinden jni klasörünün adını Myau yapın düzeliyorbuildlerken hata veriyo c1083
Bu hatayı biri daha almış discorddan bana yazdı ilk kez src build edenlerin yaşıyabileceği bir sorun en basitinden jni klasörünün adını Myau yapın düzeliyorbuildlerken hata veriyo c1083
aynı hata alıyorum yineBu hatayı biri daha almış discorddan bana yazdı ilk kez src build edenlerin yaşıyabileceği bir sorun en basitinden jni klasörünün adını Myau yapın düzeliyor
Üstte paylaştım jni yazan klasörün adını Myau yapHata C1083 içerme dosyası açılamıyor: 'Myau/Process/Process.hpp': No such file or directory jni C:\Users\miraç\Desktop\jni\includes.h 9 çogu dosya aynı hata
ee yine aynıÜstte paylaştım jni yazan klasörün adını Myau yap
hocam bu sefer farklı hata veriyorÜstte paylaştım jni yazan klasörün adını Myau yap
C:\Users\miraç\Desktop\jni\includes.h yazan "jni"yi Myau yap düzelir büyük ihtimalHata C1083 içerme dosyası açılamıyor: 'Myau/Process/Process.hpp': No such file or directory jni C:\Users\miraç\Desktop\jni\includes.h 9 çogu dosya aynı hata
aynı hata alıyorum yine
dc den yazhocam bu sefer farklı hata veriyor
Hata C2664 'BOOL WriteProcessMemory(HANDLE,LPVOID,LPCVOID,SIZE_T,SIZE_T *)' : 5 bağımsız değişkeni 'size_t *' değerinden 'SIZE_T *' değerine dönüştürülemez C:\Users\pc\Desktop\Myau\jni.vcxproj C:\Users\pc\Desktop\Myau\Myau\Process\Process.hpp 50
dc den yazhocam bu sefer farklı hata veriyor
Hata C2664 'BOOL WriteProcessMemory(HANDLE,LPVOID,LPCVOID,SIZE_T,SIZE_T *)' : 5 bağımsız değişkeni 'size_t *' değerinden 'SIZE_T *' değerine dönüştürülemez C:\Users\pc\Desktop\Myau\jni.vcxproj C:\Users\pc\Desktop\Myau\Myau\Process\Process.hpp 50
Bende aynı hatayla karşılaştım Debug x64 şeklinde build ettim ben çözüldü sanada öneririmhocam bu sefer farklı hata veriyor
nasıl yapıcamBende aynı hatayla karşılaştım Debug x64 şeklinde build ettim ben çözüldü sanada öneririm
nick?C:\Users\miraç\Desktop\jni\includes.h yazan "jni"yi Myau yap düzelir büyük ihtimal
dc den yaz
dc den yaz
byexecnasıl yapıcam
nick?
attım boronsbyexec