Open Source craftrise jni client source / killaura, vanilla fly, glide, velocity

Hata C1083 içerme dosyası açılamıyor: 'Myau/Process/Process.hpp': No such file or directory jni C:\Users\m\Desktop\jni\includes.h 9 çogu dosya aynı hata

Bu hatayı biri daha almış discorddan bana yazdı ilk kez src build edenlerin yaşıyabileceği bir sorun en basitinden jni klasörünün adını Myau yapın düzeliyor
aynı hata alıyorum yine

Son düzenleme:
Üstte paylaştım jni yazan klasörün adını Myau yap
hocam bu sefer farklı hata veriyor
Hata C2664 'BOOL WriteProcessMemory(HANDLE,LPVOID,LPCVOID,SIZE_T,SIZE_T *)' : 5 bağımsız değişkeni 'size_t *' değerinden 'SIZE_T *' değerine dönüştürülemez C:\Users\pc\Desktop\Myau\jni.vcxproj C:\Users\pc\Desktop\Myau\Myau\Process\Process.hpp 50

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hata C1083 içerme dosyası açılamıyor: 'Myau/Process/Process.hpp': No such file or directory jni C:\Users\miraç\Desktop\jni\includes.h 9 çogu dosya aynı hata

aynı hata alıyorum yine
C:\Users\miraç\Desktop\jni\includes.h yazan "jni"yi Myau yap düzelir büyük ihtimal

Hata C2664 'BOOL WriteProcessMemory(HANDLE,LPVOID,LPCVOID,SIZE_T,SIZE_T *)' : 5 bağımsız değişkeni 'size_t *' değerinden 'SIZE_T *' değerine dönüştürülemez C:\Users\pc\Desktop\Myau\jni.vcxproj C:\Users\pc\Desktop\Myau\Myau\Process\Process.hpp 50
dc den yaz

dc den yaz

Bende aynı hatayla karşılaştım Debug x64 şeklinde build ettim ben çözüldü sanada öneririm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt