Craftrise Jarload Fix

Nowzy

Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar burada craftrise java hakkında çok bilgili arkadaşlar var merak etiğimden soruyorum jarlaoda fix gelince oyunu bırakmıştım hilesiz pek oynanmıyordu
ama hayla java ile hile yapanlar ve bunu jarload fix olmasına rağmen oyuna sokan arkadaşlar var nasıl yapılıyor? bilgili arkadaşlar anlatırsa çok mutlu olurum iyi günler

Çözüm
hmm konuya yanıt veren arkadaşlar bilmeden birçok şey söylemişler. öncelikle açıklık getirmek istiyorum. craftrise'ın yaptığı önemli bir değişiklik yok. eğer threadları izleme imkanınız olursa özelliklede bir debugger kullanarak ne yaptıklarını o kadar iyi anlayacaksınız ki. ve sizede tüyo vermek istiyorum. bellek bölgesine bakın. sadece ilk 10-12 byte koruma altında. bellek bölgesinin değiştirilip değiştirilmediğini kontrol ediyorlar ve ardından bir çökmeye sebep oluyorlar. bu gerçekten çok komik. sınıfların şifrelenmesi işine gelirsek şuanda dumplamanız için hali hazırda o kadar fazla yöntem varki. dumplasanızda yeni güncelleme geleceği için birçok şeyi tahmin edememiş olcaksınız. size verebilceğim öneri eğer ne yaptıklarını...
yalan demem her dediğiniz doğru şuan aktif olarak hile kodlayan biriyim kendi methodumu kendim oluşturuyorum unhooku methodunu değiştirip ntdll.dll ile unhook atabiliyorduk fixlediler şuan aktif olarak bunları yapmış bulunmaktayız eski dost :) bazıları inanmaya bilir ama şuan kendi methodumuzu kullanarak çok basit şekilde craftrise ı atlatabiliyoruz

hocam şuan hileye module ekleyemediğinzi içinmi yoksa açma gereğindemi bulunmadınız ?

açma gereğinde bulunmuyorum. cr ortamı çok sıkıcı ve birçok toxic barındıran bir ortam. onca toxic kitleyle uğraşmak can sıkıcı ve bu arada jni kullanımında zaten bir sorun yoktu. neden bir java hilesi yapmıyorsunuz? bence bir jar sokabilirsiniz

açma gereğinde bulunmuyorum. cr ortamı çok sıkıcı ve birçok toxic barındıran bir ortam. onca toxic kitleyle uğraşmak can sıkıcı ve bu arada jni kullanımında zaten bir sorun yoktu. neden bir java hilesi yapmıyorsunuz? bence bir jar sokabilirsiniz
jni kullanımında bir sorun yoktu derken crash + 000000 ı diyorsunuz herhalde ve zaten craftrise ın kendi classloaderını arisunelerden önce biliyordum şuanda jar sokabilirim bekli ama tek eksik methodum bitmedi methodu ben elimle kodladığım için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt