Uzadım abe xdhadi uza
Uzadım abe xdhadi uza
senidemi inandırdılar onaethereum only admin ban
Adam beleş bir şey için sürekli güncelleme yapıyor zamanı gıdıyor sence hayrına mı yapıyor bunu adam senden yararlanıyor ki yapıyordüşünsene para verip kaliteli bi hileyle oynadığını hâlâ laze virüs sananlar var demek
forumdaki laze ile ilgili konularin hicbirinde paylaşılan loaderler gerçek lazeye ait değil, gerçeğini incelenmesi için kendim paylaştım ve herhangi bir sonuç çıkmadı. kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmasanız mı artıkyaw forumda konusu var kanka
ücretsiz sürüm 2022den beri var ve craftriseye özel olan premium sürümden tamamen ayrı, ona gelen güncellemeler ile laze.vip'e gelen güncellemeler ayrı ve ikisinin amaçları farklı. ücretsiz sürüm her client üzerinde çalışması için tasarlandı laze.vip sadece craftriseye özel ve daha gelişmiş özelliklere sahip. sırf ücretsiz bir hizmet sağlıyoruz diye ön yargıya kapılıp "ortada ücretsiz bir mal varsa mal sizsiniz" psikolojisine kapılmanız biraz yanlış. ücretsiz sürüm 2 yıldır hizmet vererek, laze'nin hype kazanmasını sağladı ve premium sürüm olan laze.vip çıktığı zaman çok hızlı şekilde geniş bir kitleye yayıldı, ayrıca hem ücretli hem ücretsiz sürümde anti-monitoring teknikleri mevcut değil ikisini de inceleyerek nelere eriştiğini hangi bilgileri topladığını görebilirsiniz ki bunlar zaten discord sunucusunda açık olarak yazıyor. çok merak ediyorsaniz güncel ve orijinal laze.vip loaderi buraya bırakıyorum incelemek isteyen bakabilirAdam beleş bir şey için sürekli güncelleme yapıyor zamanı gıdıyor sence hayrına mı yapıyor bunu adam senden yararlanıyor ki yapıyor
step the best ucretsız ıcınCraftrise için hile lazım
discordunu atar mısın?ethereum only admin ban
onu engel sanacak kadar geri zekalı mısınbir daha sen tarafından uyarılmak istemiyorum bir de çoluk çocuk gibi engellemişsin
bir daha argo kullanmaz isen sevinirim dostum.onu engel sanacak kadar geri zekalı mısın
lan harbi engel mi sansın onu QWEQWEQIJWPÜOREDUJWPÜFGJOIASÜPFOHJGBonu engel sanacak kadar geri zekalı mısın