Craftrise için Geliştirdigim Ethereum Client Hakkında Önerileriniz

yok ya yorum kasmak için değil doğruları yüzüne vurmak için :) senin çöp clientinin öneri kısmı yorum kasmak için mesaj atmaya deymez bile neyse copy paste iyi akşamlar
tekrar tekrar yazıp yorum kasma lütfen önce bir türkçe öğren.

ethereum client hakkında iyi , kötü önerilerinizi bekliyorum , ethereumun gelecegi için neler yapmalıyım , kötü yönleri , neler eklemeliyim ve çıkartmalıyım gibi
bence hilese simsesp ve glide a up eklenebilir eğer dediklerim eklenirse hem kolay maç kazanabilir ve oyuncuları kolay bulabileceğiz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
begenmedim cope at yenisini yap !

client gayet güzel fakat daha senin kadar iyi client yapamayan elemanlar çöp client diyor sana garibanlar kendi yapamadıkları şeyi senin yüzüne vuruyorlar daha artic renamelemeyi bilmeyen insanlar çok takma

begenmedim cope at yenisini yap !

client gayet güzel fakat daha senin kadar iyi client yapamayan elemanlar çöp client diyor sana garibanlar kendi yapamadıkları şeyi senin yüzüne vuruyorlar daha artic renamelemeyi bilmeyen insanlar çok takma
teşekkürler yorumun için.

bence çok güzel bir modül buldum, daha önce hiçbir craftrise clientında rastlamadım mc clientlarında çok olmasına rağmen, güzel bir TARGETSTRAFE çok hoş olur. Range ayarı(mesela 4 blok mesafeyi koruycak şekilde olursa dokunulmaz olunur), gideceği çizgileri gösteren güzel visualllar, rota çeşitliliği (sadece daire şeklinde etrafında dönmesin, zigzag, sağ sol vb. çeşitler) targetstarefin kullanıcağı strafede kaliteli olsa çok güzel olur.

Schematic eklemelisin bence. Yapmak istediği yapının schematic dosyasını client den seçicek üstüne eşyaları alıcak client otomatik farm yapacak. Farm botlar uzun sürüyor craftrise inject olmadığı için yürü şuraya bak diye yapıyor ama schematic direk bakmadan bloğu koyuyor craftrise'da da düzgün bi koruma olmadığı için log düşürmez millet farmını yapar çıkar. Farm yapmak için baya bir kişinin satın alacağını düşünüyorum yapan kimseyi görmedim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt