Craftrise Hile Nasıl Yapılır (DOGRU Konu)

eline ağzına sağlık dostum <3 hile ile uğraşan arkadaşlara bir yol gözükmüş oldu ( doğru bir yol )
lan geçen gün jni kaldırılmış diyordun jar load oyle fixlenmiş diyordun şimdi gelmiş doğru yol diye altındı yapiyor

lan geçen gün jni kaldırılmış diyordun jar load oyle fixlenmiş diyordun şimdi gelmiş doğru yol diye altındı yapiyor
jni nası kaldırılacak hocam onu bi anlatsana javayı kaldırması lazım değilmi benmi bu konuda yanlış biliyorum Java Native Interface degilmi hocam bu 'java' olmaması lazım jni olmaması için ?

jni nası kaldırılacak hocam onu bi anlatsana javayı kaldırması lazım değilmi benmi bu konuda yanlış biliyorum Java Native Interface degilmi hocam bu 'java' olmaması lazım jni olmaması için ?
sen onu makrit abime sor o çok bilgili craftrise in eski adiminydi jni siz yapmış jarloadı oyle diyor cok hawli bi birisi

image.png

vallah ben negy ve diğer kişilerden özür dilerim negy gibileri boyle gömüyorlar negycim sen devam et :D seviliyorsun

image.png

vallah ben negy ve diğer kişilerden özür dilerim negy gibileri boyle gömüyorlar negycim sen devam et :D seviliyorsun
c00handshake ile 7 saatini rpc'de geçiren çocuk cryemi giriyormuş. :D crye giriş kolay. önemli olan rac paketini stabil şekilde göndermek. kod 1 yiyince gelen pişmanlık hissi WQROIJQWOIRJWQOIJR

c00handshake ile 7 saatini rpc'de geçiren çocuk cryemi giriyormuş. :D crye giriş kolay. önemli olan rac paketini stabil şekilde göndermek. kod 1 yiyince gelen pişmanlık hissi WQROIJQWOIRJWQOIJR
overdose diye bi cocugu neden engelledin .... cocuk üzülmüş

craftrise ile ilgili birşey yapmıyordum c00handshake paketinde intellijim acık kaldıgından oyle gorunmus, 7 saat gozukmus ayrıca sen nerden biliyorsun? lefrauder dan yardım aldıgını bilmeyen cok kişi var yazık vallahi :d. orda demek istedigim ise projemin bana ait oldugunu belirtmek istedim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt