konu link alabilir miyimstep rename dupeduz hicbir degisiklik yok menu disinda menusunu de paylastik zaten cheatglobalde
dosya içinde sadece form1 source var bu hile için yeterli degildir bence
no no no embesik go go goKanka gayet anlaşılır bir şekilde yazmışsın bu embesikin bilgisi yok anlamamış bilgisi olanlar umarım dönüş sağlar
Key olsa daha kolay Crâck yemez mi
hile kismida duz step rename dostum ayni yorumu 2 defa yazdirmak yerine okusan keskedosya içinde sadece form1 source var bu hile için yeterli degildir bence
Konu açarken crackletmek istediğin programı detect it easy ile tarat hangi dil ile yazıldığı ve hangi koruma ile korunduğu bilgilerini öğrenirsinProgram Adı Versiyonu.
Kod:
Wasploader
Program Çalışan Link.
Kod:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virüs Total Sonucu.
Kod:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virüs Total Sonucu...
Yazıldığı dil : Bilmiyorum, Nasıl Öğrenebilirim ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kod:
x64 VMProtect v.3.6.0 - 3.7.3 2022 [ Exe , Option : packed ] -Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirc++
Kısıtlamalar.
Kod:
lisans dogrulaması vesaire var galiba
Açıklama (Program hakkında kısa bilgi) :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu sitenin launcheri ve hilesi craftriseda sunucularda calısıyor
Kod:
x64 Sürümde çalışıyor.
xx Yazılım kurulması gerekli,
X Oyun hilesi Vb.
glide,fly,killaura,clicktp,esp,chestesp,tpaura,friends,speed,aimbot
öyle yapıyorum zatenKonu açarken crackletmek istediğin programı detect it easy ile tarat hangi dil ile yazıldığı ve hangi koruma ile korunduğu bilgilerini öğrenirsin