hocam yanlışım varsa düzeltin ama noise stealer diye biliyorum kendi discordlarında göstermişlerdihocam aynı sorun bendede vardı önceden hilelerin hiçbirini açamıyordum bi gün hile injectledim ve acılmadı sorna dedim bari noise ile oyniyim noiseyide injectleyince hiel açıldı 2 side aynanda açıldı noiseyi oyun içerisinden kapatabiliyordum noiseyi injectleyip noiseyi kapatıyordum geriye önceden injectlediğim hile kalıyordu.
evet önceden öyle yapıyordum suan hile açamıyorum cr yede fazla girmiyorum zaten ama bi bu sorunu düzelticem bi konu açıcamhocam yanlışım varsa düzeltin ama noise stealer diye biliyorum kendi discordlarında göstermişlerdi
Hileyi injectliyorum cmd açılıyor ancak ne hile loadlanıyor nede cmd'de birşey yazıyor
Video :
AMD'yim ve eski driver inik
nereye ?ses gel kubiskocugum
İğrenç yazılımlar peki kanki aura speed clicktp sanki çok farklı bi olayı var rathereumun banlatmıyo desen banlatıyo kendi “İğrenç” yazılımımla 4-5 gündür 5 blok aura clicktp teleporter reach oynuyorum ban yemedim halasatış konusu olduğu sürece konularda reklamını yapabilir.iğrenç yazılımlarınız ile ahmete laf etmeyi bırakın.
oglum bu konulardan hala nasil bana salliyorsun eymen 13 evet cok farkli olaylari var bir gun paran yeterse bir gun yemek yemeden deneyebilirsin.İğrenç yazılımlar peki kanki aura speed clicktp sanki çok farklı bi olayı var rathereumun banlatmıyo desen banlatıyo kendi “İğrenç” yazılımımla 4-5 gündür 5 blok aura clicktp teleporter reach oynuyorum ban yemedim hala
Hayatında hiç bi dc ye fake isimle girmemiş sanki de bana sallıyo gel sen bi gün poğaçandan eksilt günlük key çıkariyim sanaoglum bu konulardan hala nasil bana salliyorsun eymen 13 evet cok farkli olaylari var bir gun paran yeterse bir gun yemek yemeden deneyebilirsin.
ne fake isimi? 13 yasindasin ve ismin eymen bir once ki tartismada kabul etmistin simdi ne oldu ?Hayatında hiç bi dc ye fake isimle girmemiş sanki de bana sallıyo gel sen bi gün poğaçandan eksilt günlük key çıkariyim sana
İsmim etmen değil önceki tartışmada kimlik bile atabilceğimi söylemiştim adım Yekta kanka her yerde bu böyle o sunucu ben girdiğimde tekin değildi çok az kişi vardı ben de sanalda isim vermemek için farklı isim kullanmıştım siz dikkatinerde cekiyorsunuz acaba herkes alay ediyor sizle rezalet rezalet hiç bi başarı sayılabilecek modülün olmadığı bi client 90 modül var clientimde %90 ı sorunsuz çalışıyone fake isimi? 13 yasindasin ve ismin eymen bir once ki tartismada kabul etmistin simdi ne oldu ?
ethereuma toplu olarak sallamaya devam edebilirsiniz aylardir kirilmayan ve stabil hizmetimizle cekilmiyor olmamiz normal.