hilenin linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
discord:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çalışıyor teşekkürler
hilenin linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
discord:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
rica ederimÇalışıyor teşekkürler
wtf? böyle birşey yok kanıtlarını gösterirsen daha iyi olur güvenmeyenler dllyi injectleyip kullanabilir yetkililer kontrolden geçirebilirlerStealer Tespiti :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradlı yerden indirip server.exe yi açıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt sonuçlarından bu dosyanın bir stealer olduğunu anlayabilirsiniz.
hileyi test etmedim fakatLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkısmından dllyi indirip enjekte edebilirsiniz. (Rat veya stealer olmadığını düşünüyorum yetkililer kontrol edebilir)
yetkililer konuyu kapatabilirsiniz.
server.exe dosyasını indirme yapmıyor vds üzerinde deneyebilirsinStealer Tespiti :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradlı yerden indirip server.exe yi açıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt sonuçlarından bu dosyanın bir stealer olduğunu anlayabilirsiniz.
hileyi test etmedim fakatLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkısmından dllyi indirip enjekte edebilirsiniz. (Rat veya stealer olmadığını düşünüyorum yetkililer kontrol edebilir)
yetkililer konuyu kapatabilirsiniz.
DeneyebilirsinTeşekkürler deniyecem
hileyimi insterst oyunu tam ekrana al masaüstüne gir yönetici olarak aç ondan sonra bekle oyuna injekte oluraçma tuşu ne
Reis menü geldide hangi tuşla açılıp kapanıyor anlamadımhileyimi insterst oyunu tam ekrana al masaüstüne gir yönetici olarak aç ondan sonra bekle oyuna injekte olur
Reis menü geldide hangi tuşla açılıp kapanıyor anlamadım
knk onu sen atıyosunReis menü geldide hangi tuşla açılıp kapanıyor anlamadım
nasıl atıyacamknk onu sen atıyosun