sym de kötü laze iyi sadece zatenBitek laze banlatmıyo ztn diyer clientler hepsi aynı metodları kullanıyor
şuan örnek veriyim vecna'da az banlatıyor onun yaptığıda olur yeterki az banlatsınBitek laze banlatmıyo ztn diyer clientler hepsi aynı metodları kullanıyor
yaw yeter şu hileyi artık name kasmaya çalışmayın yenacy mapping değişemeyip lyra source kullanan elemanlar mı lazeden iyi kanka dalgamı geçiyon benleşuan örnek veriyim vecna'da az banlatıyor onun yaptığıda olur yeterki az banlatsın
lazeden iyi demedim olum onunkide güzel dedim banlatmıyor dedimyaw yeter şu hileyi artık name kasmaya çalışmayın yenacy mapping değişemeyip lyra source kullanan elemanlar mı lazeden iyi kanka dalgamı geçiyon benle
kanka laze metod gelistirerek buldu sende az cok forumda dolas biseler ogren anla metod yap en mantıklısı bu dicem laze de farklı methodlara kendi methodunu ekleyip satıoöğrenmek için burdayım ya hani
reis öğrenmeye çalışıyorum şuanda ama killaura aşırı fazla şekilde banlatıyor işte + olarak reach çalışmıyor bunları nasıl fixliceğimi öğrenemedimkanka laze metod gelistirerek buldu sende az cok forumda dolas biseler ogren anla metod yap en mantıklısı bu dicem laze de farklı methodlara kendi methodunu ekleyip satıo
periotları ya da methodu var mı?custom C02 yapıcan
kimsede client yokken 4242ve aelaf client yapmıştı yenacy felan publandı herkes yaptı o 2si dısında herkes renamer yani bilginiz olsun dayı para fealn vermeyinkanka laze metod gelistirerek buldu sende az cok forumda dolas biseler ogren anla metod yap en mantıklısı bu dicem laze de farklı methodlara kendi methodunu ekleyip satıo