method varmış bunu nasıl öğrenebilirim ve nasıl kendi koduma entegre edebilirim gibi sorular sormak için kullanıyorum yapay zekayıkendin bir şeyler öğrenmek istiyorsan yapay zekayı bırakacaksın sana burda method verilse muhtemelen gidip böyle bir method varmış bunu koda dök dersin böyle gelişemezsin deneye deneye yanıla yanıla öğreneceksin illa yapay zeka kullanacaksanda ufak yardımlar alacaksın çözemediğin hataları atacaksın en kötü bunun dışı yaptığın her şey seni zerre ilerletmez.
VALLAMİ yakendin bir şeyler öğrenmek istiyorsan yapay zekayı bırakacaksın sana burda method verilse muhtemelen gidip böyle bir method varmış bunu koda dök dersin böyle gelişemezsin deneye deneye yanıla yanıla öğreneceksin illa yapay zeka kullanacaksanda ufak yardımlar alacaksın çözemediğin hataları atacaksın en kötü bunun dışı yaptığın her şey seni zerre ilerletmez.
herşeyi %100 aiye yaptır cursor pron varsa senden daha iyi yaparmethod varmış bunu nasıl öğrenebilirim ve nasıl kendi koduma entegre edebilirim gibi sorular sormak için kullanıyorum yapay zekayı
ek Olarak Diamond Hayırlı Olsun
cursor pro yok ama sınırsız cursor kullanıyorumVALLAMİ ya
herşeyi %100 aiye yaptır cursor pron varsa senden daha iyi yapar
ya bosver ai ile ellenin ne farkı var istediğini kullan ''kendini geliştiremezsin'' sanki ben geliştirmek için uğraşıyom de hile yapmka içn uğraşıyom decursor pro yok ama sınırsız cursor kullanıyorum
ya moruk hile hazır sıkıntısız çalışıyor sadece çok ban yiyorum debug ekledim herhangi bir debug loguda yok diyoki cursor : cps max 8 min 5 yap mesafe 3.4den fazla açma yemezsin diyor yapıyorum 2dk sonra yine ban yiyorumya bosver ai ile ellenin ne farkı var istediğini kullan ''kendini geliştiremezsin'' sanki ben geliştirmek için uğraşıyom de hile yapmka içn uğraşıyom de
iste farklı method bulman lazım bilinmedikya moruk hile hazır sıkıntısız çalışıyor sadece çok ban yiyorum debug ekledim herhangi bir debug loguda yok diyoki cursor : cps max 8 min 5 yap mesafe 3.4den fazla açma yemezsin diyor yapıyorum 2dk sonra yine ban yiyorum
ben daha düz methodları zor buluyorum bilinmedik nasıl bulıcam .diste farklı method bulman lazım bilinmedik
kanka sen halen anlamıyorsun en azından aac ve reflex anticheat hakkında bilgiler öğren millet nasıl bypasslemiş disableri falan varmı ona bak method falan yok hiçbirşey bilmiyorlarben daha düz methodları zor buluyorum bilinmedik nasıl bulıcam .d
taktiğini falanda bilmiyorum
tamamyazılımcı tutmak istemiyorum kendim bişiler öğrenmek ve kendim yazmak istiyorum
ben zaten yapamadığım şeyleri veya uğraşmak istemediğim şeyleri ai le yapıyorum dostumkendin bir şeyler öğrenmek istiyorsan yapay zekayı bırakacaksın sana burda method verilse muhtemelen gidip böyle bir method varmış bunu koda dök dersin böyle gelişemezsin deneye deneye yanıla yanıla öğreneceksin illa yapay zeka kullanacaksanda ufak yardımlar alacaksın çözemediğin hataları atacaksın en kötü bunun dışı yaptığın her şey seni zerre ilerletmez.
herkes farklı bir şey söylüyor kim doğru söylüyor nerden bilicem benkanka sen halen anlamıyorsun en azından aac ve reflex anticheat hakkında bilgiler öğren millet nasıl bypasslemiş disableri falan varmı ona bak method falan yok hiçbirşey bilmiyorlar