Craftrise Data

knk bir işe yaramıyacak sorun o hepsinde 2fa var ve çok eski bir data
Dostum işe yarayıp yaramaması beni alakadar etmiyor combolist haline getirin dediler bende yaptım vardır metodları orasını isteyenler düşünsün

Dostum işe yarayıp yaramaması beni alakadar etmiyor combolist haline getirin dediler bende yaptım vardır metodları orasını isteyenler düşünsün
Kesinlikle işe yarıyor bu arada BruteForce için teşekkürler. Bu arada mail - id - şifre beraber olan var mıdır?

Kesinlikle işe yarıyor bu arada BruteForce için teşekkürler. Bu arada mail - id - şifre beraber olan var mıdır?
Eve geçince onu da yapim dostum zaten kendi paylaştığım konumda python kodunu verdim oraya id yi ekleyip print bölümüne de eklerseniz sizde yapabilirsiniz

yaramaz knk milletin mc hesabına kaldıysan vah vah hepsinde 2fa var çok eski olduğundanda çoğu şifrelerini herşeyini değiştirmiştir bile
İşe yaramaz dediğin o datalardan milletin adı-soyadı bile öğreniliyor

İşe yaramaz dediğin o datalardan milletin adı-soyadı bile öğreniliyor
ne yapcaksın knk adı soyadını öğrenip panelledikten sonra tehdit mi edeceksin knk artık insanlar korkmuyor evine ***** gönder ***** bile siklemiyor o bile birşey yapmıyor insanlar korkmuyor knk artık

knk bir işe yaramıyacak sorun o hepsinde 2fa var ve çok eski bir data
olay hesap değil craftrise kitlesi çok tozic sürekli bi kavga içersindeler savaş içersindeler birisi diyo seni yerim birisi diyo ben seni yerim sonra gidip craftrise datasından oyun ismini yazıolar şifresine bakıp şifresini aratıp başka hesap varmı diye bakıyolar ismi soyismi varsa panelden bakıp patlatıyolar olay bu benimde başıma geldi aynı şey

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt