- İletişim
he anladım bide ben kullanırken 3-4 sene onceydi void olabiliro zaman tabi yemezsin voidde ip ban yemiyoduk zatenşimdi obezler uyandı hwide başladılar hileler baya artınca
he anladım bide ben kullanırken 3-4 sene onceydi void olabiliro zaman tabi yemezsin voidde ip ban yemiyoduk zatenşimdi obezler uyandı hwide başladılar hileler baya artınca
ip çalısmıyo onu kaldırmayı unutmusuz 5 günlük ban ip ban modem resetlekanka ıp sıfırla mı dıcez hwıd sıfırla mı / 5 günlük banı kaldırıyomu
tamam bilmiyordumDüzelttiler, genel off & topic deydi
farklı olması normalMesaj kasmalık bir durum yok, bak rapor attım ve yerini değiştirdiler önce konuyu nereye açtığına dikkat et. genel off & topic açmışsın. Ek olarak vt deki exe ile konuda ki exe ismi farklı?
farklı olması normal derken ? buraya yüklediğin dosyayı atmalısıntamam bilmiyordum
farklı olması normal
arkadaş attı soruyorumMesaj kasmalık bir durum yok, bak rapor attım ve yerini değiştirdiler önce konuyu nereye açtığına dikkat et. genel off & topic açmışsın. Ek olarak vt deki exe ile konuda ki exe ismi farklı?
reis hwid söyle calısıyor senin hicbir hwidin degismiyor fakat craftrisea sanki farklı bir hwidin varmış gibi gösteriyor ip ban kaldırıcıyı kaldırcaktık unuttuk onuda yakında çalışır hale getiriceğiz iyi oyunlar dilerim.kanka ıp sıfırla mı dıcez hwıd sıfırla mı / 5 günlük banı kaldırıyomu
buildleyici baslayacaz1 i yapıyomus direkt onu atmıştekrar atabilirsinMesaj kasmalık bir durum yok, bak rapor attım ve yerini değiştirdiler önce konuyu nereye açtığına dikkat et. genel off & topic açmışsın. Ek olarak vt deki exe ile konuda ki exe ismi farklı?
adam yüklediği dosyayı atmış işte git kendin koy bakarsınfarklı olması normal derken ? buraya yüklediğin dosyayı atmalısın
Normal değil, nereden bilebilirim exe nin değiştirilmediğini? arkadaşın en başta ki tavrı zaten problem yorum kasma diye cevap yazması.tamam bilmiyordum
farklı olması normal
dostum sitenin kuralları böyle ben indirip bakmak zorundamıyım exeler uyuşmak zorunda sitenin kuralı buadam yüklediği dosyayı atmış işte git kendin koy bakarsın