warc0llapse
Silver Üye
menu keyi nedir
şuan forumdan ve discorddan gelen yüzlerce aktif kullanıcımız var eğer bir sorununuz varsa discorddan iletişime geçebilirsinizSağ üstte bildirimler kısmına geliyor
2.Hile çalışmıyor kanzi boşuna uğraşma
exe'yi sol tıka 2 kere basarak çalıştırıyosun canım benimkurulum yazsaydınız bi keşke :/
çalışıyor canım benimçalışmıor kardeş
kanzi fln havalı mısınSağ üstte bildirimler kısmına geliyor
dostum biraz kendin basarmaya calis millete sallamayi birakip lutfendostum wentra free den caldıgı kodları napayım hem bok gibi wentradan calıyor sonra ben cok iyi koderım böyle devam et internetden buldugu vmpleri basıyor işte cok onemli değil
bukadar aktif kullanıcım varken böyle demen yanlış benceSağ üstte bildirimler kısmına geliyor
belki windows 11 kullandığım içindir bilmiyorum fakat 6-7 defa discorddaki kurulumu denedim fakat hiçbir şekilde aktif olmadıdostum biraz kendin basarmaya calis millete sallamayi birakip lutfen
bukadar aktif kullanıcım varken böyle demen yanlış bence
eğer ki bir sorun yaşadıysan destek talebi oluşturabilir , yetkililerimden yardım isteyebilirdin
şuan dahi discorda gelsen yardım edebiliriz
ve evet hile çalışıyor
bende aynı şekilde oldu ama soyleki ekran kartı driver yuzunden olmaktadır ekran kartını soylermisin banabelki windows 11 kullandığım içindir bilmiyorum fakat 6-7 defa discorddaki kurulumu denedim fakat hiçbir şekilde aktif olmadı
exe'yi sol tıka 2 kere basarak çalıştırıyosun canım benim
çalışıyor canım benim
kanzi fln havalı mısın
hulio tuşlar ne ;d
Rtx4060 Ti dual msi 8gbbende aynı şekilde oldu ama soyleki ekran kartı driver yuzunden olmaktadır ekran kartını soylermisin bana