kankam mesjalarına falan baktım millete sallamışsın yok onu bilen bunu yapar yok bunu herkes yapar adını ilk defa duyuyorum gelip fantasye sallıyorsun başkalarına sallıyorsun illa bir icraatin varsa çıkarıp göster laf kalabalığı yapmaya gerek yok bence?kardeşim emin ol senden fazla ilgi alanım zibilyontane api var kim birşey bilmiyo anlarsın gir bak py dilindeki checkerları neler kullanılmış silverbullet kullanıpta internetten checker çalmayı bırak bana öyle laf at
Az Neden Dediğimi Oku Adama Birşey Söylüyorum Öneri Adam Gelmiş Laf Atıyo Biraz Oku Öyle Gelkankam mesjalarına falan baktım millete sallamışsın yok onu bilen bunu yapar yok bunu herkes yapar adını ilk defa duyuyorum gelip fantasye sallıyorsun başkalarına sallıyorsun illa bir icraatin varsa çıkarıp göster laf kalabalığı yapmaya gerek yok bence?
kardeşim emin ol senden fazla ilgi alanım zibilyontane api var kim birşey bilmiyo anlarsın gir bak py dilindeki checkerları neler kullanılmış silverbullet kullanıpta internetten checker çalmayı bırak bana öyle laf atkardeşim emin ol senden fazla ilgi alanım zibilyontane api var kim birşey bilmiyo anlarsın gir bak py dilindeki checkerları neler kullanılmış silverbullet kullanıpta internetten checker çalmayı bırak bana öyle laf at
fantasy dc varmı senin bi salsana lazımcheatglobale mesaj atmıyoz diye çok türeme üremiş napsak geri mi dönsek
fantasy.frfantasy dc varmı senin bi salsana lazım