teşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hesapların apisi yokmu craftriseda genelde olur l0g çekiceğim için soruyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hesapların kaydedildiği urlne diyon oglum hesap apisi ne demek ne anlatıyorsun detay ver url mi diyorsun
auth dbsinin apisini istiyor arkadaş korumayı geçip hesapları çalacak muhtemelenne diyon oglum hesap apisi ne demek ne anlatıyorsun detay ver url mi diyorsun
l0g çekicektim o yüzdenauth dbsinin apisini istiyor arkadaş korumayı geçip hesapları çalacak muhtemelen
kral tam olarak nasıl çekeceksin merak ettim hadi sqli komple çektin diyelim şifreleri nasıl kıracaksın onu daha cok merak edıyorum daha api bulamayan biri sql çekmeyı başarıp şifreleri nasıl kırabilir yanlıs anlama meraktan soruyoruml0g çekicektim o yüzden
bilmiyorum denicektim sadecekral tam olarak nasıl çekeceksin merak ettim hadi sqli komple çektin diyelim şifreleri nasıl kıracaksın onu daha cok merak edıyorum daha api bulamayan biri sql çekmeyı başarıp şifreleri nasıl kırabilir yanlıs anlama meraktan soruyorum
inşallah yorum kasmıyosundur sitenin kaydedildiği özel bilgiler vb.api ne