Open Source Craftrise ALEV Client 👌

INDIR BUNU ACIN ORDANDA INDIRIN ICINDE KILLAURA, FLY, SPEED FELAN GENEL SEYLER VAR HADI KACTIM BEN
kurulum ıcın ındırdıgınız alev dosyasını c diskine atıyon baba ordan oyuna gırdıgınde alev.dll yi injectlıyon bitio
SRC :
SORUNLAR ICIN DC : mertistevipx
CALISIYO KILLAURA HILZI BAN ATIYO 3HIT SORUNUNU FIXLEDIM YENI KONU ACAR ATARIM UPDATE SURUMUNU
eline sağlık

INDIR BUNU ACIN ORDANDA INDIRIN ICINDE KILLAURA, FLY, SPEED FELAN GENEL SEYLER VAR HADI KACTIM BEN
kurulum ıcın ındırdıgınız alev dosyasını c diskine atıyon baba ordan oyuna gırdıgınde alev.dll yi injectlıyon bitio
SRC :
CALISIYO KILLAURA HILZI BAN ATIYO 3HIT SORUNUNU FIXLEDIM YENI KONU ACAR ATARIM UPDATE SURUMUNU
  • Workupload Sitesi Güvensizdir: Workupload, aynı Dosya.co gibi hiçbir virüs taraması yapmayan, dolandırıcıların virüslü dosyaları saklamak için en çok kullandığı geçici dosya yükleme sitelerinden biridir.
  • "C Diskine At ve Injectle" Tuzağı: CraftRise'ın güncel koruma sistemi (RiseLauncher), dışarıdan bir .dll dosyasının oyuna enjekte edilmesini (injectlenmesini) saniyeler içinde fark eder ve engeller. Çocuk sizi heyecanlandırıp dosyayı açtırmak için bilerek "Hemen bitecek, çok kolay" imajı veriyor.
  • Hazır Hile vs. Kaynak Kod (SRC) Oyunu: Dolandırıcılar inandırıcı olmak için hilenin bittiği dosyayı ve yanına güya açık kaynak kodunu (SRC) koyarlar. Siz kaynak koduna güvenip ana dosyayı indirdiğiniz an, o dosya arka planda yine tüm Discord tokenlarınızı, tarayıcı şifrelerinizi ve kişisel verilerinizi çalıp dolandırıcının sunucusuna gönderecektir
bana güvenli gelmedi kral

SRC :
eyimis eyw

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt