one kankaEski 2020 AMD sürücüsü mu ne vardı elinde o olan veya bilen varmı
sen siktiret boşver bilmiyondurone kanka
oksen siktiret boşver bilmiyondur
attınmı byypaslı haliniUzun süredir gelistirmıyodum fontutil felan var enazından bu sefer bı kaç modul calısmıyo fıx atabılen arkadaslar varsa atsın craftrise yenı anticheate (grim) e gore clıentı bastan assa bypasslıyıp atacam cok hızlı ban yersınız suan ama gıdıp sadece reach oynarsanız yemessınız sevılıyosunuz client.jar atıyom dırek
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
al bu sanırım istediğinEski 2020 AMD sürücüsü mu ne vardı elinde o olan veya bilen varmı
dassanı yerim eyvallah krallllal bu sanırım istediğin
ai dev bişeyler attı da onlarda boklu UI9SDJG8SDUHGSDYUFHGSDFYUGHDFU8IGDFUIDFGDFUIOGHJDFUIOGDFHZIOGJDF<IOGJ<DFHUzun süredir gelistirmıyodum fontutil felan var enazından bu sefer bı kaç modul calısmıyo fıx atabılen arkadaslar varsa atsın craftrise yenı anticheate (grim) e gore clıentı bastan assa bypasslıyıp atacam cok hızlı ban yersınız suan ama gıdıp sadece reach oynarsanız yemessınız sevılıyosunuz client.jar atıyom dırek
ne zaman dedim labanada pic demesen iyiydi gardasim
kanka senin kafana tukeryım v3rs clienti bile pastelemistin c03ü publayınca ben aaa bi baktım lyra paste + benim c03 method cok rezıl bır cocuksunkanka mal mısın attıgım jarı ıncele varmı sence