bence satmalısın müşteri fazla olurDedigim gibi dusunmuyorum
paintten mi yaptın diyecektim de herhangi bir photoshop veya edit programıyla bu kadar rezil birşey yapman imkansızAfganistan V3.21 (PRİVATE) - Satmıyorum
Eklenen/Değişen Özellikler
-ClickGui tamamen değiştirilip kapatıp açılabilen kategoriler eklendi
-Sohbet kısmından uğraşmadan ClickGui üzerinden modülün özelliklerini değiştirmek için ayar eklendi
-ClickGui kategorileri büyütüldü
-Movement kategorisinde geri atmalar olduğu için farklı movement packet ayarları eklendi
-Custom ScoreBoard özelliği eklendi örnek olarak cheatglobal.com yazdım komutu .scoreboard {text}
-Farklı değişikler.
Eski ClickGui daha iyi gibi dursada oyun içerisinde bu ClickGui daha iyi
Yeni eklemiş olduğum HudBeyaz tema ile pek uymadı ancak oyun sırasında beyaz iyi durmıyacağı için siyah ve gri olarak ayarladım.-Sabit açma ve kapatma modu yok
-ClickGui açıkken buga girdiği için clickgui aktif olduğunda kapanıyor.
-Toplam bu girişinizdeki kill sayısını gösterecek bir sayaç ekledim (Mobları öldürdüğünüzdede artıyor)
V4 Sürümü çıktığında ayrı bir konu açıp video ile birlikte yükleyeceğim
Afganistan V3 (PRİVATE)
27.06.2022 Çalışıyor.
Satmayı düşünmüyorum fikrinizi almak için atıyorum.
paylaşmayı düşünüyomusnAfganistan
Afganistan projesi bundan sonra tamamen private olarak geliştirilecektir.
Görüşleriniz için teşekkürler
ahhahh mert daha dün bize hileyi beleş ver diye köpek gibi ağlıyordun discordtan atıldıktan sonra baya karakteriniz değişmiş @CodeCracker sende bu arkadaşa cevap ver istersenBu Konuyu Gören Yetinin Haller Gülmekten Evi Yedim TLLH Seni Tanıyorum Dostum İmport ne Demek Bilmiyorsun daha Yeti Yayın Açtığında Ss Aşıp Photoshoplamak Çok Cahillik Cidden Bende Birşey Bilmiyorum Ama Senin Gibi Rezillik Yapmıyorum Yeti ye Groax Dediler yalan çıktı ratçı dediler yalan çıktı çoluk çocuk parkı cidden güldürüyorsunuz beni
CodeCracker Sende Ayrı Aptalsın Ha Güldürüyorsun Beni Sen Git İlk Önce Sitendeki MySql Açığını Kapa Kopyaladım Bildiğin Siteni Biraz Daha Uğraşsam İçinden Geçicem