- İletişim
sadece tr proxylercrde yurt dışı girişler açık olduğu için farklı proxyler kullanılamaz mı neden illada tr proxy ?
sadece tr proxylercrde yurt dışı girişler açık olduğu için farklı proxyler kullanılamaz mı neden illada tr proxy ?
mkleakscraftrisenin leakını tek bi tg kanalı cıkarttı onun haricinde cıkartan olmadı o senın izlediğin videolar stealer loglardan gelıyor zaten 300 gb bi stealer logu ındırsen 1m hesap cıkıyor
900mb+Logdan bahsetmiyor boyle bir data sizintisi varmi diyor
2024 haci2024 değil
sqlden cekilen datayı diyor log değil900mb+
2024 haci
Tamam işte 900mb 2024 datadan bahsetmiyormuyyuzsqlden cekilen datayı diyor log değil
hayır stealer log ile database farklı bir şeyTamam işte 900mb 2024 datadan bahsetmiyormuyyuz
Onu anladım hocam bende olan zaten stealer log değil isim şifre gmail olan bildiğin data 900mb boyutu varhayır stealer log ile database farklı bir şey
o public zaten dostum 2023 mayısta sızdırıldı 933MBOnu anladım hocam bende olan zaten stealer log değil isim şifre gmail olan bildiğin data 900mb boyutu var
Ben 3 gğn önce frlan indirdim valla bilmiyodumo public zaten dostum 2023 mayısta sızdırıldı 933MB
AtsanaVar bende gerçek yankıs hatırlamıyosam pcde duruyor 900mb gibi boyutu var 2024 datasi