Craftrise 2024 data hakkında

hesapawuzs

Silver Üye
öncelikle merhaba youtube de bir kaç gündür craftrise 2024 data ile hesap patlattik tarzında şeyler görüyorum ve bu datayı satıyorlar doğru mudur bilgisi olan yazarsa güzel olur :) (bu data gerçekmi yani)

öncelikle merhaba youtube de bir kaç gündür craftrise 2024 data ile hesap patlattik tarzında şeyler görüyorum ve bu datayı satıyorlar doğru mudur bilgisi olan yazarsa güzel olur :) (bu data gerçekmi yani)
kanka bende uğraştım bi ara tek proxy aldım diye sorun yaratıyo olay yapman gereken tek şey bi log indirip bi kaç tane ki önerim 7-8 tane tr proxy alıp checklemek. checker forumda paylaşmışlardı isterseniz ben de source bırakırım

kanka bende uğraştım bi ara tek proxy aldım diye sorun yaratıyo olay yapman gereken tek şey bi log indirip bi kaç tane ki önerim 7-8 tane tr proxy alıp checklemek. checker forumda paylaşmışlardı isterseniz ben de source bırakırım
crde yurt dışı girişler açık olduğu için farklı proxyler kullanılamaz mı neden illada tr proxy ?

2024 tekiler çalısırmıki?

Logdan bahsetmiyor boyle bir data sizintisi varmi diyor

craftrisenin leakını tek bi tg kanalı cıkarttı onun haricinde cıkartan olmadı o senın izlediğin videolar stealer loglardan gelıyor zaten 300 gb bi stealer logu ındırsen 1m hesap cıkıyor

Var bende gerçek yankıs hatırlamıyosam pcde duruyor 900mb gibi boyutu var 2024 datasi

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt