Lenzy
Uzman Üye
- İletişim
dostum her yorumda sen varsın sebebi nedir yada seni bu kadar ilgilendrenfifty fifty
dostum her yorumda sen varsın sebebi nedir yada seni bu kadar ilgilendrenfifty fifty
O Leakı Arkadaş Oldu Nedense Ethereum İle Herşeyi Aynı1 kere lite Crâck yedi onda da 1 gün sonrasında girişleri kapatıldı ve güvenlik problemi düzeltildi. Ametist leak falan yemedi yayılan o jar ethereuma ait değil.
Sence ?dostum her yorumda sen varsın sebebi nedir yada seni bu kadar ilgilendren
Hocam Siz Tenacity yi load etmesini biliyormusunuzdostum her yorumda sen varsın sebebi nedir yada seni bu kadar ilgilendren
onu furkola kırmadıki dostum dostumuz dediğimiz çocukta vardı paylaştı uzun süredir gözükmüyor ortalıktaFurkola Adlı Şahıs Yerle Bir Etti İlk Lite Sonra Ametist Sonra Leak
Umarım öyle olmuşturO Leakı Arkadaş Oldu Nedense Ethereum İle Herşeyi Aynı
Sence ?
Hocam Siz Tenacity yi load etmesini biliyormusunuz
Neresi Aynı HocamO Leakı Arkadaş Oldu Nedense Ethereum İle Herşeyi Aynı
Hocam Nedense Anlaşılmaz Şekilde Methodlar BenziyorNeresi Aynı Hocam
sen mi source cikarcan hex editorden abim benim ha tureme senimax 5 gün sourcesiz kalabilir 5 gün sonra biri yine gelir source yayar
sende alıştın iyice ha önüne gelene ahmetin yan hesap diyip duruyon komikte değilsin yalnızya ahmet kapa şu yan hesabını aq ıGUAOGAWGIUMAGÖHAW9UGIAÖGWO rat dostum rat