Video olarak nasıl denediğini gösterebilir misin?
Video olarak nasıl denediğini gösterebilir misin?
Vid atsanaBende açılıyor
Adam her kırdığı programda vmpyi unpack edip öyle kırıyor beyler vmpyi unpack etmesini mi engelleseniz sik sik işe yaramaz korumalar eklemek yerine?
Burda da themidayı unpack etmiş aynı şekilde.
Adam her kırdığı programda vmpyi unpack edip öyle kırıyor beyler vmpyi unpack etmesini mi engelleseniz sik sik işe yaramaz korumalar eklemek yerine?
Burda da themidayı unpack etmiş aynı şekilde.
Basarili olamadigi icin de unpacklenmeyi engellemek icin korumasını gelistirmesini tavsiye ettim ben de zaten.bahsettigi uzere `unpacklenmiyor` ibaresini kullanmis zaten fakat basarili olamamis.
hazır toollarla unpacklenmiyor ibaresini kullandım dikkatli okumakta fayda varbahsettigi uzere `unpacklenmiyor` ibaresini kullanmis zaten fakat basarili olamamis.
? dedigim sey de bu zaten themidanin unpacklenmesi icin baska bir tool yok zaten dusunmekte ve loaderini gelistirmekte fayda var.hazır toollarla unpacklenmiyor ibaresini kullandım dikkatli okumakta fayda var
geliştirmeye çalışacağım dostum iyi forumlar? dedigim sey de bu zaten themidanin unpacklenmesi icin baska bir tool yok zaten dusunmekte ve loaderini gelistirmekte fayda var.