lxrzsche1337
Bronz Üye
Kaynak kodu çıkmasının imkanı yok dostum.Kaynak kodları çıkaran oldu mu peki? Pyinstaller gibi çocuk oyuncağımı yoksa sadece stringleri korusam yeterli mi?
Kaynak kodu çıkmasının imkanı yok dostum.Kaynak kodları çıkaran oldu mu peki? Pyinstaller gibi çocuk oyuncağımı yoksa sadece stringleri korusam yeterli mi?
Bana bu konuda destek olur musun? küçük bir projeyi hatta bunu beraber korunaklı hale getirip atalım buraya denesinler işin uzmanları ne dersin??onefile değilde normal klasor halinde olusturursan istediğin protecti basabilirsin. one file açıldığında tempe Crâck yapan arkadaşın attığı resimdeki gibi bir dosya oluşturuyor.
sadece crackmelere bakıyor test amaçlı dosyalara hile lisanslı şeylere bakmıyonuitka-compiler evet yakın arkdaşım kendisi fakat q atmıştı kendisi profesional gpt coder nuitka compileri yaparken bazı ünlü yazılımcılardan yardım alarak yaptı fakat bi ara şoylebi soylenti duydum içinde ip logger yada daha tehlikeli bir dosya injection yaptıgını duydum . Ama dosyayı araştırmadım büyük ihtimalle çıkmaz nuitkanin tek sorunu adam akıllı bi ".C" İLE compiler yapmış ".C" Pe olarak çıkartmak cok bsait oyuzden loaderin cracklendi fakat tek sorun ivan tarafından kırılması ivan adlı reverser her s45kimi kırıyor sinir bozucu oldu ünlü hilelerin crackmelerinde hiç görmiyorum ivani onlara zamanmı ayırmıyor yoksa ünlü hileler mi yeterince sağlam onu anlamadım