siteden basilan obf den ne bekliondosya >Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
vt >Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Başarılar da başaran anlatsın şununu faydası olsun TR ye yabancılar içimizden geçemesin.
siteden basilan obf den ne beklion
kanka obf arıyorum bununla deniyorum işte pyarmor yaptım kırıldı zaten illa kırılıyor ama bir yolu olmalı yardımcı olursan sevinirim ha ego kasıp kasılacaksan sg please
Sebep? Çünkü olay sadece o da değil nuitka kullanarak exe çevirdimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullandiysaniz bilgisiyarinizi formatlayin.
@reyna profil mesajını inceleyebilirsiniz.Sebep? Çünkü olay sadece o da değil nuitka kullanarak exe çevirdim
Eyw ama görev yönetisinde bir gariplik yok. Ayrıca hizmetleri dahi tek tek kontrol ettim. Kaspersy satın almıştım onunlada tam tarama yapmaktayım@reyna profil mesajını inceleyebilirsiniz.
kanka adamlar demişti format at diye fakat kaspersky filan kursan ne değişecek format at en iyisi kafan rahat olsun işteEyw ama görev yönetisinde bir gariplik yok. Ayrıca hizmetleri dahi tek tek kontrol ettim. Kaspersy satın almıştım onunlada tam tarama yapmaktayım
Kanka ilgisayardaki çalışan en ufak şeyden haberim var öyle komplike programlarım yok bir gariplik yok yani adını dosya konumunu bilmediğim hiçbir şey çalışmamaktakanka adamlar demişti format at diye fakat kaspersky filan kursan ne değişecek format at en iyisi kafan rahat olsun işte