Crackme Python | İDDALIYIZ

ben bu tarz python reverse engineering olaylarını falan öğrenmek istiyorum aşırı hevesim varda nerden başliyim bilmiyorum var mı yol gösterebilecek

Dogru flag: Access granted
not: şifreyi bulmaya baya üşendim bulmak isteyen arkadaş x64dbg ile 3. alt pid e attach olup bp PyUnicode_Compare atarak uzun süre tek tek izleye izleye gidebilir en sonunda passi bulacaktır ve unutmadan şunuda ekleyeyim keyin sabitlerde barındırıldığı isim 'keys' belki işinize yarar.
*Yanlış olmuş kodda keys diye bir sabit yok verify diye bir karşılaştırma funcu var bundan devam ederseniz işinize yarar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Custom Obfuscation Challenge

Custom Python VM protection sistemi içeren bir yapı:

• Self-modifying bytecode
  • Stack encryption
  • AES-256 ile şifrelenmiş sabitler
  • Control flow flattening

Amaç:
10 karakterlik şifreyi bulup flag’i elde etmek.

Yöntem serbest:
İster Crâck edin, ister unpack edin — tamamen size kalmış.

Gereksinim:
Python 3.13+

Format:
KRY{xxxx-xxxxxx}

Not:
Nasıl kırdığınızı detaylı şekilde anlatmanızı ve varsa güvenlik açıklarını / zayıf noktaları belirtmenizi istiyorum.

Download:
vt :

HERHANGİ BİR ZARARLI YAZILIM BULUNMAMAKTADIR KAYGISI OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN AÇMASINLAR!

İletişim:
Discord → murmurreiss

Eski konu:

https://cheatglobal.com/konu/crackme-python.115481/
kral bi decompile atsaydın *mk Allah aşkına bakıyonmu sen yaptıktan sonra ? compile time seed ekleseydin keşke

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gelistirilmesi gereken yerleri yazarsan sevinirim eline sağlıkkk :talonheart: :iloveyousir:
compile time seed - chacha20 / XOR ( güclü birşey yap yoksa decompile ederler gene ) chacha20 kullanmanı öneririm

bu arada timing bypass yaparak stringleri görebiliyonuz onuda diyim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt