CrâckMe (KeyAuth VMP ile Korunmuş Hali)

"vmp ile packlenmiş keyauth kırılmaz" diye birsey yok, bazi loaderlar olur hic bir paketleyici olmaz ama keyauth olsa bile kendi korumasi sayesinde kirilmaz, bazi loaderlar olur vmp olur, ustune virtualizer basilmis olur ama yine kirilir.
tamamen loaderin kendi korumasina bagli birsey, incelemedim ama seninkide cok yuksek ihtimalle sadece vmp bastiysan tik diye kirilir.
Hocam bi kavga üzerine açtım konuyu zaten

"Henüz kimse kıramamış, demek ki kırılamazmış," diyebilir miyiz?

• Haha
Tepkiler: L6M
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şu keyauth kavgası ne zaman bitecek harbiden merak içinde bekliyorum. Amatör adamlar keyauth kullandıkları için keyauth düşmanlığı aldı başını gitti. Yıllarca keyauth kullanıp asla Crâck yemeyen firma dolu global piyasa. Olayın auth ile yakından uzaktan alakası yok.

Şu keyauth kavgası ne zaman bitecek harbiden merak içinde bekliyorum. Amatör adamlar keyauth kullandıkları için keyauth düşmanlığı aldı başını gitti. Yıllarca keyauth kullanıp asla Crâck yemeyen firma dolu global piyasa. Olayın auth ile yakından uzaktan alakası yok.
Aynen öyle, çok doğru bir noktaya değindin! 🎯 İnsanlar sürekli olarak KeyAuth’u suçluyor, ama asıl sorun çoğu zaman yanlış yapılandırma ve zayıf güvenlik önlemlerinden kaynaklanıyor. 🔐 Global piyasada uzun yıllardır KeyAuth’u kullanıp hiçbir sorun yaşamayan, hatta sistemi mükemmel şekilde çalışan pek çok başarılı örnek var. 🚀 KeyAuth’un kendisi değil, yanlış kullanım ve amatörlük esas sorunu yaratıyor. Bilinçli kullanımda bu tarz problemler yaşanmaz! 👌

revolexin programını dene vmp olsa bile kırılıyodu

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt