CrâckMe (KeyAuth VMP ile Korunmuş Hali)

shoei

Efsane Üye
Bugün sabah uyandığımda forumda bi kavga çıkmış vmp ile packlenmiş keyauth kırılmaz diye bende üşenmedim gördükten 1 2 saat sonra pcyi açtım ve yaptım buyrun arkadaşlar denemesi bedava. (EXE 26MB)

DW;

VT;

Konuya fransız olanlar için anlatabilir misin 😁

Konuya fransız olanlar için anlatabilir misin 😁
Il a été suggéré que la méthode permettant de contourner l'authentification d'une clé publique ne fonctionne pas lorsque vous protégez le programme avec vmprotect, j'ai donc appuyé sur vmprotect sur le programme utilisant keyauth pour le tester et je l'ai publié ici.

Il a été suggéré que la méthode permettant de contourner l'authentification d'une clé publique ne fonctionne pas lorsque vous protégez le programme avec vmprotect, j'ai donc appuyé sur vmprotect sur le programme utilisant keyauth pour le tester et je l'ai publié ici.
asxğşasdğşaşğüsd xd

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@shoei discord üzerinden iletişime geçebilirmisiniz ücreti karşılıgında birşey yaptırmak istiyorum discord adresim: reis60

"vmp ile packlenmiş keyauth kırılmaz" diye birsey yok, bazi loaderlar olur hic bir paketleyici olmaz ama keyauth olsa bile kendi korumasi sayesinde kirilmaz, bazi loaderlar olur vmp olur, ustune virtualizer basilmis olur ama yine kirilir.
tamamen loaderin kendi korumasina bagli birsey, incelemedim ama seninkide cok yuksek ihtimalle sadece vmp bastiysan tik diye kirilir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt