CrâckMe Kendimi Geliştiriyorum Serisi

ekran görüntüsündeki yazılımın ismi nedir ?

c# çok basit kalıyor dostum senin için diyorum. Python daha karmaşık ve c++
ob1q9jq.png
Birde hocam amacım tamamen öğrenmek. Aynı projeyi C++ ve Python da kodlayıp onları da görmek istememden dolayı bu kadar meraklıyım. Dediğim gibi tamamen yeniyim ve hiç bir şey bilmiyorum Crâck hakkında.

ekran görüntüsündeki yazılımın ismi nedir ?

Birde hocam amacım tamamen öğrenmek. Aynı projeyi C++ ve Python da kodlayıp onları da görmek istememden dolayı bu kadar meraklıyım. Dediğim gibi tamamen yeniyim ve hiç bir şey bilmiyorum Crâck hakkında.
Bende ondan dolayı zaten söyledim c# ile bunlar yapılmaz ne kadar uğraşırsan uğraş c# ile gereksiz c++ ile yap kodları da okunmaz hale getirmeyi öğren.
Program adı: dnSpy

Bende ondan dolayı zaten söyledim c# ile bunlar yapılmaz ne kadar uğraşırsan uğraş c# ile gereksiz c++ ile yap kodları da okunmaz hale getirmeyi öğren.
Program adı: dnSpy

Artık .net olanları çözüyorum lakin çözemedim bir kaç tane var. Sadece token bilgileri mevcut bu tarz durumlarda nasıl ilerlememiz gerekiyor? Mesela bir tane CrâckMe de sadece PE bilgisi mevcut başka bir data yok string bulamadım.

canım sıkıldı deneyeyim dedim:crycat:

bra şifreli konuşuyorum falan dosyayı alıp dnspy'a fırlatıyorum ve havalı olduğumu düşünüyorum ayrıca karmaşık kelimeler kullanmaya dikkat ediyorum anlarsın ya :eek:

ben size bir arayüz atıcam bakalım kim girebilicek sisteme hem ben de öğrenmiş olurum

Artık .net olanları çözüyorum lakin çözemedim bir kaç tane var. Sadece token bilgileri mevcut bu tarz durumlarda nasıl ilerlememiz gerekiyor? Mesela bir tane CrâckMe de sadece PE bilgisi mevcut başka bir data yok string bulamadım.
ha iste o pe varya altaında kaynak kodları olması gerekiyor ama protectorler onu gizliyor
ds270sh.png

bende buldum UPX sifreleyebilirsin

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt