CrâckMe C++

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Zeki veya yararlı olduğumu düşünmüyorum.
Tersine mühendislikte senden iyisini daha önce görmedim, üniversite okudun mu? Okuduysan hangi bölümü okudun söyleyebilir misin?

beyler türkçe konusun
Gece gece bir aksilik sağ olsun, başta İngilizce konuşuyoruz ama şimdi yarı İngilizce yarı Türkçe konuşuyoruz, Reashboys dayanamadı Türkçe'ye geçmeye, kalbi kaldırmadı.

Tersine mühendislikte senden iyisini daha önce görmedim, üniversite okudun mu? Okuduysan hangi bölümü okudun söyleyebilir misin?

Gece gece bir aksilik sağ olsun, başta İngilizce konuşuyoruz ama şimdi yarı İngilizce yarı Türkçe konuşuyoruz, Reashboys dayanamadı Türkçe'ye geçmeye, kalbi kaldırmadı.
tersine mühendislikte daha iyisini görmediysen etrafa bakmamışsın demektir.

Ben gördüm, eminim sen de daha çok göreceksin. Evet, okudum ancak bilgisayarla ilgili bir bölüm değil.
adam mütevazi

May I want something from you please? Can you upload the file to dosya.tc or dosya.co please? Btw Idk why but everyone is trying to talk with Ivan when they can find him, he is so smart and hard to have contact, I know that too, but just calm down and let him use the forum as someone who is normal :D
I have never liked being put on the spot in my life. I like to gain knowledge by researching, I like to chat with knowledgeable people. Ivan is one of the best people I have ever seen in terms of code breaking. I would like to learn things I don't know from him, that's why I am asking. I don't have much else to do :)

I have never liked being put on the spot in my life. I like to gain knowledge by researching, I like to chat with knowledgeable people. Ivan is one of the best people I have ever seen in terms of code breaking. I would like to learn things I don't know from him, that's why I am asking. I don't have much else to do :)
kanka abartmayın la bu kadar adam iyide cok abartıyonuz la

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kardeşim, adam sadece zamanını ayırıyor, 3 ayda yaptığın ChatGPT toollarıyla uğraşırsan tabii ki de gördüğün en bilgilisi Ivan olur, gece gece aksilik oldu diye İngilizce konuştukta, bokunu çıkartmayalım adam haklı soytarı gibi duruyorsun.

Abartacaksak bu adamı abartalım.
Biraz daha ilah edeceksin PyArmoru kırdı diye.

Ben gördüm, eminim sen de daha çok göreceksin. Evet, okudum ancak bilgisayarla ilgili bir bölüm değil.
Anladım teşekkürler. Dediğim gibi, yarın erken saatlerde aktif olursan dosyayı güncellerim, ve seni de etiketleyerek konu altında bir duyuru mesajı atarım.

Kardeşim birimiz tersine mühendislikte birimiz kodlamada, arkadaş PyArmor kırıldı diye adam çok iyi diyor, ben 2 yılımı harcadığım loaderlarım kırıldı diye. Hayatında da çok reverser görmüş biri değilim zaten, forum ortamında rastladığım en bilgilisi ve egoist olmayanıda Ivan zaten.

Kardeşim, adam sadece zamanını ayırıyor, 3 ayda yaptığın ChatGPT toollarıyla uğraşırsan tabii ki de gördüğün en bilgilisi Ivan olur, gece gece aksilik oldu diye İngilizce konuştukta, bokunu çıkartmayalım adam haklı soytarı gibi duruyorsun.

Biraz daha ilah edeceksin PyArmoru kırdı diye.
Çokta umrumdasın biliyormusun dostum?En soytarıda benim en rezilde,buyrun istediğinizi söyleyin.Kaç kere kırdı seni?Sende biliyorsun adamın iyi olduğunu böyle rezillik yapıyorsun.2 Ay önce pyarmorun tık diye kırılacağını idda etmiştin,sabahı yok okul yok şöyle kaçtın :D Adam bilgili birisi bende birşeyler sorup öğrenmeye çalışıyorum.Sizide pek ilgilendiren birşey değil.

NEREDEN ÇIKARDIN PYARMORU KIRINCA BÖYLE ÇOK İYİ DEDİĞİMİ :D NEREDE BELİRTTİM BUNU?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt