Crackme C++

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laxyy0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laxyy0

Silver Üye
İlk crackme yapışım öyle ne geldiyse dümdüz salladım isdebuggerpresent falan yok işi bilen adam muhtemelen 2 dakikada kırar. Amaç sadece success yanıtını almak lisansı bulun veya bulmayın.

10 karakter kontrolü iyi ama oda patched

10 karakter kontrolü iyi ama oda patched

bu arada şimdi baktım attığım derlenmiş dosya farklı sonda düzenlenmiş sonuç diye bi çıktı vermemesi lazımdı yanlış dosyayı atmışım ama hiçbir farkı yok sadece boşta olan bir fonksiyon var yani ana dosyada aynı yapıda. Nasıl kırdığını açıklar mısın zaten basit olduğunu biliyorum fakat direkt jnz'leri jz'e mi çevirdin?

key:cgkfackeePs

patch:

bu arada şimdi baktım attığım derlenmiş dosya farklı sonda düzenlenmiş sonuç diye bi çıktı vermemesi lazımdı yanlış dosyayı atmışım ama hiçbir farkı yok sadece boşta olan bir fonksiyon var yani ana dosyada aynı yapıda. Nasıl kırdığını açıklar mısın zaten basit olduğunu biliyorum fakat direkt jnz'leri jz'e mi çevirdin?
Sonuç diye bir çıktıyı ben ekledim şifre 10 haneli olacak diye bi koşul eklemişsin bende random girdigimi 10 haneli olarak göndersin dedim succes olarak dönmesi için senin kurallarınla dogru keyi buldum açıkçası kontrollerine uygun şekilde dilersem 1 yazarım succesful key der

jne yi nop yaptım genel olarak basit

key:cgkfackeePs

patch:
key cgcrackme0 ve inanılmaz basit düzeyde olduğunu ben yaptığım için biliyorum nasıl yanlış bulmayı başardın. Zaten amaç successful yanıtını almaktı ama key yanlış

key cgcrackme0 ve inanılmaz basit düzeyde olduğunu ben yaptığım için biliyorum nasıl yanlış bulmayı başardın. Zaten amaç successful yanıtını almaktı ama key yanlış
kayralık yapmışım patch attıgım dosyada şifreyi denemişim :D ama zaten string şifrelemesi falan yapmamışsın cekmek kolaay olur şifreyi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt