Icagann
Gold Üye
helal olsun gerçekten sana olan saygım ++Bence yeterli.C#:Key: Rr2Vd7nf78RwGpNCL88W3UCt2gNR5TdjR462CA9U
helal olsun gerçekten sana olan saygım ++Bence yeterli.C#:Key: Rr2Vd7nf78RwGpNCL88W3UCt2gNR5TdjR462CA9U
aslında programın hiçbiryerinde direkt bir string vermedim array ler üzerinden convert yapıyor ama bazı yerlerde byte olarak bırakmıştım byte üzerinden çevirme yapınca böyle bir sorun çıktı herhalde neyse tamamdır sıkıntı yoken azından compile time string cryptleseydinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İşinin ehliBence yeterli.C#:Key: Rr2Vd7nf78RwGpNCL88W3UCt2gNR5TdjR462CA9U
kanka bilmiş olmak için konusma benceaslında programın hiçbiryerinde direkt bir string vermedim array ler üzerinden convert yapıyor ama bazı yerlerde byte olarak bırakmıştım byte üzerinden çevirme yapınca böyle bir sorun çıktı herhalde neyse tamamdır sıkıntı yok
Merhaba crackleme nasıl yapılıyor öğretebilme şansınız var mıdır ?Doğru şifre veya yanlış şifre girince consolda görmemiz gereken mesaj nedir ?
kardeşim adamın cracklediginin ssini alıp neden kendin cracklemiş gibi gösteriyorsun?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
eeeeeee basitti
... Spoyleri açmayın agalar