Çalışmıyor Crâcked Vanadium Client CraftRise | Artic Paste |

Kırmamız 2dk mızı almadı bu arada 2 kişi yaptık diğer kişi @hypron
Yapılış: Aşağıda Vereceğim "craft.jar" dosyasını "C:\ProgramData" bu konuma atacaksınız sonra vereceğim dll ide craftriseye manual map olarak injectleyeceksiniz.

Yapılış Videosu:

craft.jar dw :

craft.jar vt :

dw :

vt :

NOT : TUŞ ATAMASI İÇİN MENÜ AÇIKEN BİRTANE MODÜLÜN ÜSTÜNE MOUSENİN ORTA TUŞU İLE TIKLAYIP DAHA SONRADA HANGİ TUŞA BASARSANIZ O TUŞA ATANIR MODÜL.

linki güncelleyebilirmisin kral

kanka yenı lınk atarmısın gırılmıyor dıscord elmangow ekle at ıstedıgınmı yaparım

yenı lınk atarmısın dıscord elmangow ıstedııgnı yaparım at ekle bnenmı

Arkadaşlar bir kaç bilgi: İndirmek için önce linke tıklayın ve üstte çıkan url Yi kopyalayın (direkt konudan kopyalarsanız olmaz linke tıklayıp o sekmeden yapmanız lazım). Sonra discordda herhangi bir sohbet odasını açıp o linki o sohbete-odaya-kanala atın. Ordan indirebilirsiniz ama isterseniz dosya.co ya da atarım anlamadiysaniz. Gerisi basit craft.jar AppData ya atılacak. Sonra manuel map e almayı unutmayın extreme injectoru açıp riyal anti cheati injectleyin craftrise.exe 64x e. Menü Sağ shift sol klikle aç kapa sağ klikle özellik ayarla mouse orta tusuya tuş ayarla bu kadar istediğinize koyabilirsiniz bay <3
discord elmangow bana ulaşırmısın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Linkler hata veriyor yeniler misin
dc kubixd0 ekle göndereyim ben

linkler gg artık öyle yapsanda olmuyor

kanka yenı lınk atarmısın gırılmıyor dıscord elmangow ekle at ıstedıgınmı yaparım

yenı lınk atarmısın dıscord elmangow ıstedııgnı yaparım at ekle bnenmı

linki güncelleyebilirmisin kral

hocam link yenileyebilir misin

Yapılış: Aşağıda Vereceğim "craft.jar" dosyasını "C:\ProgramData" bu konuma atacaksınız sonra vereceğim dll ide craftriseye manual map olarak injectleyeceksiniz.

Yapılış Videosu:

craft.jar dw :

craft.jar vt :

dw :

vt :

NOT : TUŞ ATAMASI İÇİN MENÜ AÇIKEN BİRTANE MODÜLÜN ÜSTÜNE MOUSENİN ORTA TUŞU İLE TIKLAYIP DAHA SONRADA HANGİ TUŞA BASARSANIZ O TUŞA ATANIR MODÜL.

linkler calısmıyo bidaha atarmısın

Yapılış Videosu:

craft.jar dw :

craft.jar vt :

dw :

vt :

helal çalışıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt