Çalışmıyor Crâcked Vanadium Client CraftRise | Artic Paste |

craft.jar ' ı program dataya atınca direk oluyor mu direkt orda farklı bi program var tam halini gösterebilr misiniz program dataya atmadan önce ne yapıyoruz herşeyi gösterin lütfen elimde tek craft.jar var diğerleri discord sunucu linki olduğu için girilmiyo

link yenileyin discord linklerini lütfen :(

Kırmamız 2dk mızı almadı bu arada 2 kişi yaptık diğer kişi @hypron
Yapılış: Aşağıda Vereceğim "craft.jar" dosyasını "C:\ProgramData" bu konuma atacaksınız sonra vereceğim dll ide craftriseye manual map olarak injectleyeceksiniz.

Yapılış Videosu:

craft.jar dw :

craft.jar vt :

dw :

vt :

NOT : TUŞ ATAMASI İÇİN MENÜ AÇIKEN BİRTANE MODÜLÜN ÜSTÜNE MOUSENİN ORTA TUŞU İLE TIKLAYIP DAHA SONRADA HANGİ TUŞA BASARSANIZ O TUŞA ATANIR MODÜL.

Ekran Kartı Amd Olan Arkadaşlarım Hile l Artic Pasted l Olduğu İçin Crash Atar Veya Yanıt Vermeyebilir

kanka boş ver ben sana direk dur tıkla indir / düzeltme tıklayarak açılmıyo tıkla , çıkan sitenin urlsini kopyala üstte yazan. Sonra Onu Rastgele Bir Discord dm ine vb. yapıştır. Ordan İndir
Aga bu direk craft rise ban açıyor mu

Hallettim hepsini sürüm 2020 22.2.1 win10
Aga çok sağ ol 1 saattir arıyorum, sabah internet bağlı olduğuna rağmen ağ- internet yok hatası veriyordu reset attım her şeyi yaptım hala geçmemişti

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hile dt arkadaşlar çok hızlı banlatıyor kullanmayın onun yerine forumdaki wentrayı kullanın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt