Çalışmıyor Crâcked Vanadium Client CraftRise | Artic Paste |

Kırmamız 2dk mızı almadı bu arada 2 kişi yaptık diğer kişi @hypron
Yapılış: Aşağıda Vereceğim "craft.jar" dosyasını "C:\ProgramData" bu konuma atacaksınız sonra vereceğim dll ide craftriseye manual map olarak injectleyeceksiniz.

Yapılış Videosu:

craft.jar dw :

craft.jar vt :

dw :

vt :

NOT : TUŞ ATAMASI İÇİN MENÜ AÇIKEN BİRTANE MODÜLÜN ÜSTÜNE MOUSENİN ORTA TUŞU İLE TIKLAYIP DAHA SONRADA HANGİ TUŞA BASARSANIZ O TUŞA ATANIR MODÜL.

bayadır oynamıyorum bu oyunu tekrar baslama zamanı geldı galıbaa özlendı

Kırmamız 2dk mızı almadı bu arada 2 kişi yaptık diğer kişi @hypron
Yapılış: Aşağıda Vereceğim "craft.jar" dosyasını "C:\ProgramData" bu konuma atacaksınız sonra vereceğim dll ide craftriseye manual map olarak injectleyeceksiniz.

Yapılış Videosu:

craft.jar dw :

craft.jar vt :

dw :

vt :

NOT : TUŞ ATAMASI İÇİN MENÜ AÇIKEN BİRTANE MODÜLÜN ÜSTÜNE MOUSENİN ORTA TUŞU İLE TIKLAYIP DAHA SONRADA HANGİ TUŞA BASARSANIZ O TUŞA ATANIR MODÜL.

dostum night rename yaparak vanadiumu kıreklediğini sanan kişilerden 1 ncisin

dostum night rename yaparak vanadiumu kıreklediğini sanan kişilerden 1 ncisin
dostum bak şimdi senin derdin ne anlamadım ama bizim kırdığımız loaderda 2 farklı dll ve 2 farklı jar vardı Vanadium.jar indirme linki bozulmuş indirilemiyordu Vanadium.dll de aynı sonra Craft.jar indiriliyordu indirdik sonra oyuna soktuk ve Vanadium yazıyordu eğer inanmıyorsan discord ver loaderini atıyım.

Son düzenleme:
dostum bak şimdi senin derdin ne anlamadım ama bizim kırdığımız loaderda 2 farklı dll ve 2 farklı jar vardı Vanadium.jar indirme linki bozulmuş indirilemiyordu Vanadium.dll de aynı sonra Craft.jar indiriliyordu indirdik sonra oyuna soktuk ve Vanadium yazıyordu eğer inanmıyorsan discord ver loaderini atıyım.
cevatuygun discord bu at baım

cevatuygun discord bu at baım
6tqelho.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt