Çalışmıyor Crâck Rust NovazBesting v2515.2 Updated

kral hile menüsünü hangi tuşla kapatıp açıyoruz

yasin abim olay şu ya ne abarttı arkadaş bu bana yazmadan 2dk önce biriyle sövüştüm engelledim bundan hesap alcaktım timinge bu ekledi bunu o küfürleştiğim cocugun yan hesap sandım anlamıyorki a* daha ne diyim ben bu cocuga
Bilader ne yalancı bir insansın sen la biraz cesaret yok o yüreğinde gerçekleri söyleyecek kadar. Allah'a sövmen abartılacak birşey benim inancıma küfür edemezsin.

image.png

Steam Rustda injectorünüz Varsa Çalıştırabilirsiniz

Onun Dışında Extreme İnjector İndirin Rustclient.exe Açıp İnject Ediyorsunuz Ve Bu Kadar

Bedava Paylaştığım İçin Koruma Vs Eklemedim Dll

// Güncellendi

Video

ELİNE SAĞlık dostum

Bilader ne yalancı bir insansın sen la biraz cesaret yok o yüreğinde gerçekleri söyleyecek kadar. Allah'a sövmen abartılacak birşey benim inancıma küfür edemezsin.
şizofreni hastasısın olayın ne olduğunu defalarca anlattım sana beni ekleyen birine niye söveyim aq nasıl inanmak istiyorsan öyle inan kardeşcan

Steam Rustta injectör varsa çalışır demişsiniz acaba ban riski varmı ud bir injectorumuz varsa çok bilgili değilim
Şöyle Anlatıym Steam Rustda internal imgui kullanmak ban sebebi yani eac = imgui detected ben steam rust pgui kullanıyorum steam rust paylaşımı yapsam 1 hafta içinde driver patlar

hocam merhaba extreme enjektör ile steam rustta çalıştırabilirmiyim hesabın ban yemesi önemsiz direkt mi ban yiyor oynayısıma göre mi girebilirsem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt