Crâck nasıl atılır?

Önce Assembly öğrenip x64dbg ve ıda pro gibi araçlarla reverse engineering mantığını kavramadan bu işlerde ilerleyemezsin

ilk işin vmprotect + themida nın anti debug tricklerini research attıktan sonra öğrenip tricklere göre programlama bilmediğin için ai ile bypass plugini yazdırmak hiç bir anti debug bana karşı çıkamıyor attach etmek yerine debug etmek daha iyi attachta yakalanma şansın yüksek driver loadladıysa mesela çok fazla iyi protecti olan bir hile neverlose adminleriyle kavgalıyım esoteric sandılar çünkü tek tek ne yaptıklarını açığa çıkardım subdomainlerini cloudflare arkasındaki origin ipyi çıkarıp önlerine attım ilk işleri banlamak oldu neverlosei crackleyebilirim şu an bile

Ya beyler Crâck nasıl atılır daha başlangıç seviyesindeyim bunu herkese yayın ileri düzeyde profesyonel bir arkadaş instadan eklesin ve teker teker öğretsin crzck işlerine artık yönelmeyi seçtim yardımcı olmak için

insta: w1ox5 (yazmanız yeterlidir)

lütfen dediğim gibi ileri düzey profesyonelleşmiş bir ortağımın olmasını isterim kodlamada öğretebilirse muthiş olur
öncelikle sakin oluyorsun ve ghidra veya x64dbg indiriyosun sonra antigravtye sora sora crackliyosan ve git gide ezberlersin

kral öncelikle x64dbg indiriyorsun sonra youtubea how to Crâck yazıyorsun orada 5 dakikalık bir video çıkar açıyosun onu sana gösteriyor string referansı bul jzyi patchle falan tamam mı bu bir ikincisi ida pro Crâck indiriyosun kardesim sonra ida mcp setup yaziyosun onu bigüzel kuruyosun ondan sonra claude'ini açıyorsun programı crackle falan diye prompt giriyorsun o yapıyo bişeyler sonra crackliyorsun eğer ağır obfli falansa bide token yetmezse sadece stringleri dumplayıp larpla tebrikler artık average cg reversersın sonra bide optional http debugger kullanımı videosu izliyorsun sonrada istediğiniz loaderi kırarım diye konu açıyosun zaten adam akıllı loader atmıyolar raad ol

teknik olarak sınırları olmayan reverser olmak istiyosan bunu imaj ve ya rol için yapmıycaksın sen gidip bir rol için yapıyosan zaten reverser değilsindir o rol yapabildiklerinle nasıl kişiliğe sahip olduğuna göre verilir ben alamam mesela burda reverser rolü teknik olarak kötü olduğum için değil kişiliğim buna uymadığı için gidip en basit crackmelere atla statik analizle uğraşma ilk dinamik analizle hareket et dump alıp statiğe geç

şahsen hiç ida mcp kullanmam fakat research için aiden tabi yardım alırım çin aileri bu işler için daha iyi oluyor ai kullanarak devam et biri ai kullanmana laf ediyosa bil ki seni durdurmak istiyodur ignore atıp devam et

teknik olarak sınırları olmayan reverser olmak istiyosan bunu imaj ve ya rol için yapmıycaksın sen gidip bir rol için yapıyosan zaten reverser değilsindir o rol yapabildiklerinle nasıl kişiliğe sahip olduğuna göre verilir ben alamam mesela burda reverser rolü teknik olarak kötü olduğum için değil kişiliğim buna uymadığı için gidip en basit crackmelere atla statik analizle uğraşma ilk dinamik analizle hareket et dump alıp statiğe geç

şahsen hiç ida mcp kullanmam fakat research için aiden tabi yardım alırım çin aileri bu işler için daha iyi oluyor ai kullanarak devam et biri ai kullanmana laf ediyosa bil ki seni durdurmak istiyodur ignore atıp devam et
birader senin dc ney?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt