Crâck nasıl atılır?

qworld12

Silver Üye
Ya beyler Crâck nasıl atılır daha başlangıç seviyesindeyim bunu herkese yayın ileri düzeyde profesyonel bir arkadaş instadan eklesin ve teker teker öğretsin crzck işlerine artık yönelmeyi seçtim yardımcı olmak için

insta: w1ox5 (yazmanız yeterlidir)

lütfen dediğim gibi ileri düzey profesyonelleşmiş bir ortağımın olmasını isterim kodlamada öğretebilirse muthiş olur

kimse piyasada yıllarını verip öğrendiği tersine mühendisliği kodlamayı gelip sana instadan sıfırdan bedavaya öğretmez böyle ortak falan da bulamazsın

bu işe gireceksen x64dbg ghidra ida pro indirip c++ ve assembly temellerini kendin çalışacaksın crackme çözerek başlayacaksın yani kimse kimseye hocalık yapmaz bu piyasada boşuna bekleme otur kendin öğren

Ya beyler Crâck nasıl atılır daha başlangıç seviyesindeyim bunu herkese yayın ileri düzeyde profesyonel bir arkadaş instadan eklesin ve teker teker öğretsin crzck işlerine artık yönelmeyi seçtim yardımcı olmak için

lütfen dediğim gibi ileri düzey profesyonelleşmiş bir ortağımın olmasını isterim kodlamada öğretebilirse muthiş olur
reis birin sana ücretsiz bir şekilde özel olrak ders vereceğini sanmıyorum onun yeine araştırarak bişiler öğrene bilrisin

kimse piyasada yıllarını verip öğrendiği tersine mühendisliği kodlamayı gelip sana instadan sıfırdan bedavaya öğretmez böyle ortak falan da bulamazsın

bu işe gireceksen x64dbg ghidra ida pro indirip c++ ve assembly temellerini kendin çalışacaksın crackme çözerek başlayacaksın yani kimse kimseye hocalık yapmaz bu piyasada boşuna bekleme otur kendin öğren
ya ileri düzeyde birisi öğretip yardımcı olursa daha iyi olacağını düşündüm hem böyle öğretsin diyede zorlamadım sadece yardım edebilecek birisi yazabilir mi dedim

ya ileri düzeyde birisi öğretip yardımcı olursa daha iyi olacağını düşündüm hem böyle öğretsin diyede zorlamadım sadece yardım edebilecek birisi yazabilir mi dedim
arıyorum dostum konuyu açma sebebim bu zaten

kötü niyetin yok biliyorum ama kimse sıfırdan tersine mühendisliği bedavaya öğretmez böyle ortak bulamazsın sen önce c++ assembly ve crackme olaylarına kendin gir takıldığın spesifik yerleri sorarsan millet o zaman seve seve yardım eder en temizi kendin başlaman

İDA pro veya ghidra da projeyi açıp iyicene incelemen lazım güzel obf basılmıssa biraz uzun sürer keyi bulmak fln jz i jnz jmp yaparak crackliyorsun istediğin şifreyi girerek çalışıyor daha detaylı anlatırdım ama valoda el başladı :(

bol bol crackme çözmeye çalış yaparsın

ghidra x64 dbg ye yönel araştır knk ıda pro ya hemen girişme kafan yanar ben diyim beleşede hoca bulaman kendin calıscan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt