Open Source Cr 5 Dakikada Kendi Hilenizi Pasteleyin

koda ekleye bilirsin ve opengl gömülü fakat craftrise imgui ile sokmak baya zahmetli csgo ya menü sokmuyorsun java minecrafta sokuyorsun jni.h kullanarak yapılabilir fakat bir bu normal bir minecraft sürümü değil skidlenmiş (editlenmiş) bir sürüm memory kendin bulup ona göre base etmen lazım bunuda herkez yapamaz.

ekleyemessin demedim dostum bilen yapar herkez senin kadar zeki değil artı open-hk basesi ile bile yapabilirsin basit bir iş bu modül eklemeyi dene birde ekstra?
Bilgin olduğunu düşünmüyorum imgui'yi minecraft'a sokmak kadar basit birşey yok jni ile yapmana veya memory bulup yapmanada gerek yok

Yetkililer arkadaşın konuda paylaştığı hile virüs ben dair onlarca kişiyi mağdur ettiler insanların webcamlarını izliyorlar lütfen bir araştırma yapın kaldırın o linki !!

knk kurulum yapamadım kurulum videosunda başda dosya üzerinden gösteriyo birde
Yetkililer arkadaşın konuda paylaştığı hile virüs ben dair onlarca kişiyi mağdur ettiler insanların webcamlarını izliyorlar lütfen bir araştırma yapın kaldırın o linki !!

:whatohno:ne​

link open source zaten %0.10 luk bilgin varsa yazılıma dair icine baksan anlarsın zaten

hocam ellerinize sağlık güzel konu olmuş
hocam çok iyi yapmışsınız

ZsFz4pKI3.dll Programı Başlatılamadı / geçerli bir win32 programı değil hatası alıyorum x64 debug klasörünü kontrol edince .exe dosyası vs. olmuyor yardımcı olur musunuz?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt