panzer0110
Diamond Üye
arkadaşlar benim anakartım gigabyte b450m s2h fakat cpu z ga-ma785gm-us2h olarak gösteriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
spoof attıysan ondan kaynaklı bende de aynı sorun vararkadaşlar benim anakartım gigabyte b450m s2h fakat cpu z ga-ma785gm-us2h olarak gösteriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
tamamdır teşekkürler sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa önce clear cmos yaparak bios sıfırladıktan sonra bios pilini çıkartıp 10 dk bekledikten sonra pc açıp bios girip kaydet ve çık yaptıktan sonra sorun çözüldüMerhaba, yaşadığın bu endişeli durum için yardımına koştum geldim. Korkulacak bir şey yok, spoofer sırasında kullandığınız parçaların bir kısmının serialleri değişir, rastgele bir şekilde yazdırılır. Bu da farklı sistemden giriyormuş gibi sizi gösterir, bu sayede de çoğu oyunlarda ban yediyseniz eğer banınız kalkmış olur. Yaşadığınız durum da spooferla birlikte gerçekleşmiş, yani serialler değiştiği için sizi farklı bir model kullanıyormuş gibi gösteriyor. Spoofer kullanılan sistemlerin hepsinde bunu görebilirsiniz.
onelan kardeş yeni anakart alırım daha itamamdır teşekkürler sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa önce clear cmos yaparak bios sıfırladıktan sonra bios pilini çıkartıp 10 dk bekledikten sonra pc açıp bios girip kaydet ve çık yaptıktan sonra sorun çözüldü