Çözüldü cpu z yanlış model göstermesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

panzer0110

Diamond Üye
arkadaşlar benim anakartım gigabyte b450m s2h fakat cpu z ga-ma785gm-us2h olarak gösteriyor bu sorunu nasıl çözebilirim

İki anakart da bazı konularda birbirine çok benziyor mimarı yapıdan kaynaklı olabilir. Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Ama şüphe etmekde fayda var farklı programlar kullanarak kontrol et bence tavsiyemdirss.

şimdi AIDA64 ile tarattım fakat aynı sonucu alıyorum
daha önce valorant için raid yapmıştım alakası olabilir mi acaba

Hmm araştırma yaptım ama ram de işlemcide u sorunu yaşayanlar var onlarda yukarıda yazdığım konudan dolayı aynı mimarıyı kullandıkları için.
Ekran kartın sahtesini görmüştüm de bunu ilk defa gördüm :D aldığın yer ile irtibata geç bir an önce

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iki kartta bire bir aynı birini alıp boyamıslar anakart uzerınde bazı objelerın yerlerını degıstırmısler bitti

Hmm araştırma yaptım ama ram de işlemcide u sorunu yaşayanlar var onlarda yukarıda yazdığım konudan dolayı aynı mimarıyı kullandıkları için.
Ekran kartın sahtesini görmüştüm de bunu ilk defa gördüm :D aldığın yer ile irtibata geç bir an önce
knk daha önce böyle bir sorun yoktu ama ne olduysa sonradan oldu bios update de sorun yaşamadan up yapıyorum fakat hiç bir yerde anakart modeli doğru gözükmüyor

Merhaba, yaşadığın bu endişeli durum için yardımına koştum geldim. Korkulacak bir şey yok, spoofer sırasında kullandığınız parçaların bir kısmının serialleri değişir, rastgele bir şekilde yazdırılır. Bu da farklı sistemden giriyormuş gibi sizi gösterir, bu sayede de çoğu oyunlarda ban yediyseniz eğer banınız kalkmış olur. Yaşadığınız durum da spooferla birlikte gerçekleşmiş, yani serialler değiştiği için sizi farklı bir model kullanıyormuş gibi gösteriyor. Spoofer kullanılan sistemlerin hepsinde bunu görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt