CPU Sıvı Soğutucu RAMe Hafif Baskı Yapıyor

shqtz

Aishiteru.
Efsane Üye
MSI MAG M240 sıvı soğutmam var normalde 24 GB ramim vardı 8 gb daha aldım taktım fakat takarken sıvı soğutmayı çıkarmam gerekiyordu RAM Slotlarını engellediği için zaten kasam küçük olduğu için sıvı soğutmayı zor sığdırdım
vidalarını yamuk vidaladım falan ama konuya geleyim sıvı soğutmayı çıkardım rami taktım sonra sıvı soğutmayı geri takmaya çalışırken çok fazla zorlandım en son bi oturttum vidaladım ama radyatördeki fan en soldaki RAMe değiyor ve ufak bi baskı uyguluyor sağa doğru
bundan bi sorun çıkarmı ilerde?

tamirciye götürmek ❌
Cheatglobalde konu açmak ✅
benim tamirciye götürecek beynim yokmu sence kanka? tamirci napacak kasanın büyümesi için duamı edicek sıvı soğutmayımı yok edicek napmasını bekliyosun?
yorum atmadan önce bi konuyu düzgün oku

benim tamirciye götürecek beynim yokmu sence kanka? tamirci napacak kasanın büyümesi için duamı edicek sıvı soğutmayımı yok edicek napmasını bekliyosun?
yorum atmadan önce bi konuyu düzgün oku
Git bilgisayar tamir forumlarına sor cheat formuna niye soruyorsun o zaman buranın kitlesinin yaş ortalaması belli keyfine göre cevap veriyor malının kıymetini bil git bi tamirciye sor

MSI MAG M240 sıvı soğutmam var normalde 24 GB ramim vardı 8 gb daha aldım taktım fakat takarken sıvı soğutmayı çıkarmam gerekiyordu RAM Slotlarını engellediği için zaten kasam küçük olduğu için sıvı soğutmayı zor sığdırdım
vidalarını yamuk vidaladım falan ama konuya geleyim sıvı soğutmayı çıkardım rami taktım sonra sıvı soğutmayı geri takmaya çalışırken çok fazla zorlandım en son bi oturttum vidaladım ama radyatördeki fan en soldaki RAMe değiyor ve ufak bi baskı uyguluyor sağa doğru
bundan bi sorun çıkarmı ilerde?
Çok uzun süreli önermem, soğutucuyu çıkarıp koyabilirsin.

Git bilgisayar tamir forumlarına sor cheat formuna niye soruyorsun o zaman buranın kitlesinin yaş ortalaması belli keyfine göre cevap veriyor malının kıymetini bil git bi tamirciye sor
buranın yaş kitlesi belli evet ondan soruyorum kanka senin bilmediğin bariz belli 2 yılın yok forumda uzaklaş konumdan
bu forumu kullanıyorumki bu foruma soruyorum

buranın yaş kitlesi belli evet ondan soruyorum kanka senin bilmediğin bariz belli 2 yılın yok forumda uzaklaş konumdan
Aynen bilader hesabımın oluşturma tarhine bakarak yargıla seninde yaşın belli oldu babana söyle bilgisayarcıya götürsün pc yi :)

Yaptığınız açıklamayı gördüm hocam fakat ne kadar deydiği falan hakkında ben yazarken bir bilgi vermemiştiniz yada ben yeni mesajları görmemiştim o yüzden çok bir temas yapmıyorsa sorun çıkartmaz şuanlık ama 2-3 sene sonra belki yamulmaya başlayabilir.
üstte açıklama yaptım hocam

Hesap oluşturma tarihine göre bence yorum yapmayın bende zamanında bu forumdaydım fakat şimdi hesaplarım ban yediğimden yeni hesap açıp burada bu isimle tanınmak zorunda kaldım. Adminler bunada ban atacak galiba ondan dolayı bi açıklama yapayım o hesaptaki ban 30gün falandı fakat sonradan hesaba erişimimi kaybettim zaten.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt