Çözüldü CPU Frekansını Nasıl Arttırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maslyon

Bronz Üye
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bilgisayar özellikleri

ANAKART : Z170A GAMING M7
İŞLEMCİ : İ7-6700K
EKRAN KARTI: MSI GTX 1080
RAM: 32 GB HYPERX 3666MHZ DDR4

Arkadaşlar bilgisayarım açıldığı zaman işlemci frekansı %19 a sabit kalıyor ve bilgisayarım darboğaz yapıyor. Bunun için throttlestop adlı uygulamadan programla frekansımı %100 e çekebiliyorum. fakat bunu programsız nasıl yapabilirim bir bilginiz var mıdır ?

anakartın modelını youtubeye yazıp overclock nasıl yapılır yaz
kanka overclockla alakası yok ki ama. 6700k nın normal ghzsi 4.0 ben bunu 5e çekelim demiyoruz ki. 4.0 ghz yi sağlam bir şekilde kullanalım diyoruz. 4 ghz ken %20 frekans alınca 0,8 ghz alıyosun ve bilgisayar darboğaz yapıyor.

Bunun Icin program kullaniyorum Cpu 20 25 oluyor oyunda oldugumda ama programi kullandigim zaman 85 70 kalkyor, Size oneriyorum Ismi: Cpuz_x64.exe Googleden indire bilirsiniz bu sekilde KUllanimi cok basit CPUnuzu temizler ve en az bir sekilde pcni normala getirir

Bunun Icin program kullaniyorum Cpu 20 25 oluyor oyunda oldugumda ama programi kullandigim zaman 85 70 kalkyor, Size oneriyorum Ismi: Cpuz_x64.exe Googleden indire bilirsiniz bu sekilde KUllanimi cok basit CPUnuzu temizler ve en az bir sekilde pcni normala getirir
deneyeceğim dostum sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt