Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı :
@vgcservices
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Birçok satıcıda olduğu gibi parayı attıktan sonra ilgi ve alakayı bırakma ve ticket cevap vermeme
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 09.08.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu
https://cheatglobal.com/konu/vgc-se...rmat-bios-update-gerekmez-lol-valorant.79736/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimler biraz karışık oldu kusura bakmayın.
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Öncelikle merhaba. 03.08.2025 tarihinde kendilerinden 2 ürün aldım: Birisi
One Click 2 ve bir diğeri de
Private External diye bir ürün (yazdıkları özelliklerin %50’si yok, zaten orası ayrı konu). İlk başta yardımcı oldular spoof konusunda. Bu arada hile keyimi de bekliyordum. 2 gün boyunca hile keyim için bekledim; sonunda verebildi arkadaş.
Valorant güncellemesi gelmişti 04.08.2025 tarihinde olması gerekiyor girmeyin dediler girmedik. 05.08.2025 tarihinde girin kontrol edin dediler bir sorun yok. 08.08.2025 tarihinde kendisine güncel olup olmadığını sordum; "güncel" denildi ve 3 saat sonra VAL 5 hatasıyla karşılaştım. Spoof girip kontrol etmem istendi ama programda bir yere yanlışlıkla basınca her şeyi sildi ve reset attı. Sonrasında “HWID mismatch” hatası verdi ve arkadaş 1 haftadan uzun süredir ilgilendiği bile yok. 1 aylık hilede sadece 3 saat kullanabildim kendisinden iademi talep ediyorum ve bu arkadaştan şikayetçiyim.
Yönetici veya admin arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum. Teşekkürler.