Çözüldü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 76yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

76yusuf

Master Üye
Mc paket arıyordum çözüldü

Son düzenleme:
Free bir şekilde bedwars vb. gibi modları nerden bulabilirim? minecraft sunucu için
Şimdi bulamassın bulursun cok eksik bi şekilde bulursun anca plugin paketi Ama yapılır yani ben denemiştim yapmaya basit 1 haftada 1.8.9 tabanlı güzel minecraft bedwars serveri yaparsın diye düşünüyorum free zor bulursun

ücretsiz bulamazsın hocam bedwars modunu yaptırman gerekiyor

Çok kolay bi şekilde yapabilirsin Youtube da BEdwars sunucusu kuruyorum bölüm 1 paylaşanlar var anca öyle yaparsın ama tabii ücretsiz pluginler oldugu için hata gibi şeyler önüne cıkabilir

Çok kolay bi şekilde yapabilirsin Youtube da BEdwars sunucusu kuruyorum bölüm 1 paylaşanlar var anca öyle yaparsın ama tabii ücretsiz pluginler oldugu için hata gibi şeyler önüne cıkabilir
evet gördüm iksirde fln sorun vvarmış onlarıda zaten satıyolarmıs yapılırmıs ya basitmis

evet gördüm iksirde fln sorun vvarmış onlarıda zaten satıyolarmıs yapılırmıs ya basitmis
Çok çok basit ben gerçekten 2 3 günde bitirdim böyle bir projeyi 16 Mapli güzel bi server yaptım ama tutmadı tabikide ben Markette çok takıldım haberin olsun İtem shopta Çok zor yapılıyor

Free bir şekilde bedwars vb. gibi modları nerden bulabilirim? minecraft sunucu için
yaparsın zor değil, sürüm falan önemli bu işlerde 1.8 1.16 ve son sürüm en çok desteklenen sürümler ayrıca mod olmuyor plugin oluyor eğer sunucu kurucaksanda plugin paketi oluyor muhtemelen yenisin gidip istediğin sürüm + bedwars plugin paketi yazarsan istediklerin karşında çıkar. zaten youtube da bir çok video var.

yaparsın zor değil, sürüm falan önemli bu işlerde 1.8 1.16 ve son sürüm en çok desteklenen sürümler ayrıca mod olmuyor plugin oluyor eğer sunucu kurucaksanda plugin paketi oluyor muhtemelen yenisin gidip istediğin sürüm + bedwars plugin paketi yazarsan istediklerin karşında çıkar. zaten youtube da bir çok video var.
sorunu çözdüm kardeşim yinede sağol

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt