Çözüldü ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DLTfuruncu53

YENEMEZSİN
Master Üye
merhabalar sosyal medyada gördüğüm bir telegram botu reklam başına 1-2 tl arasında para veriyor para çekmek için min 195 tl olması gerekiyor şuan 50 tl boşuna uğraşmamak için soruyorum veriyormu vermiyormu bilginiz varsa beni aydınlatın para çekme kısmında güvenlik kodu felan istemiyor dimi yani sadece banka, iban, ad yani kısa ve öz olmak gerekirse bu para veriyormu vermiyormu

merhabalar sosyal medyada gördüğüm bir telegram botu reklam başına 1-2 tl arasında para veriyor para çekmek için min 195 tl olması gerekiyor şuan 50 tl boşuna uğraşmamak için soruyorum veriyormu vermiyormu bilginiz varsa beni aydınlatın para çekme kısmında güvenlik kodu felan istemiyor dimi yani sadece banka, iban, ad yani kısa ve öz olmak gerekirse bu para veriyormu vermiyormu
arkadaş falan olayı var o botta para çekmek için. çok güvenilir oldugunu sanmiyorum

Pek İnandırıcı gelmedi araştırma yaptım büyük bir sitede açılan konu kaldırılmış ve youtubede 2 farklı kanaldan toplamda 3 video var böyle bir şey olsa bu olay net duyulurdu

arkadaş falan olayı var o botta para çekmek için. çok güvenilir oldugunu sanmiyorum
eğer sadece
BANKA
İBAN

AD SOYAD
isterse parayı gerçektende atar anlamında şuan bakiyem 195 tl geçmediği için bilemiyorum eğer vermiyecekse vaktimi çöp etmeyeyim diye

Bence güvenilmezdir. Bedava para vermez.
reklam izliyorum onlar her reklamdan 4 tl kazanırlarsa 2 tl neden vermesinler

eğer sadece
BANKA
İBAN

AD SOYAD
isterse parayı gerçektende atar anlamında şuan bakiyem 195 tl geçmediği için bilemiyorum eğer vermiyecekse vaktimi çöp etmeyeyim diye

reklam izliyorum onlar her reklamdan 4 tl kazanırlarsa 2 tl neden vermesinler
sadece istemiyor iban vs. doğru anlıyorumdur umarım seni. bi kaç videoya baktım arkadaşını davet et falan diyor bence boşa yorma kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt