Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22:02:2020
Ragebot Kısmı Fixlendi ( İlk Sayfa )
Lua Script artık eklenemiyor

Merhaba , Loader'ın kaynak kodlarını şifrelemişsiniz fakat içerisindeki çogu yazılımın kaynak kodlarını görüntüleyebilip degiştirebiliyoruz belki farkında degilsinizdir. :)

5qpBMd.png

Merhaba , Loader'ın kaynak kodlarını şifrelemişsiniz fakat içerisindeki çogu yazılımın kaynak kodlarını görüntüleyebilip degiştirebiliyoruz belki farkında degilsinizdir. :)

5qpBMd.png

Merhaba,

Programlarımız ücretsiz olduğu için gizleme ihtiyacı duymuyoruz. Kaynak kodları açık ve isteyen herkes tarafından incelenip davranışları görüntülenebilir.

Saygılarımla

Aynı şekilde kendi yazılımıymış gibi taklit edenler de olabilir diye söylemiştim zaten bu işlemin basit bi işlem oldugunun farkındayım sizi aptal yerine falan koymuyorum yani sadece incelerken aklıma geldi ve belki farkında degilsinizdir diye söylemek istedim.

Aynı şekilde kendi yazılımıymış gibi taklit edenler de olabilir diye söylemiştim zaten bu işlemin basit bi işlem oldugunun farkındayım sizi aptal yerine falan koymuyorum yani sadece incelerken aklıma geldi ve belki farkında degilsinizdir diye söylemek istedim.
Bizi düşünmeniz bizim için duygulandırıcı ve gurur verici. Üyelerimizin böyle konularda bizleri uyarması bizleri sizlere daha çok bağlıyor. Bizler, üyelerimizden zorunda kalmadıkca gizli bir şeyler yapmayı sevmiyoruz. Bakmak isteyen bakabilir, bu konuda herşey açık. Tabi bazı şahıs veya şahıslar bizim kodlarımızı kullanarak farklı bir proje geliştirebilir aslında buda bizim için gurur verici insanlar bizlerden bir şeyler alarak bunları Free yayınlamaları bizim ne kadar donanımlı bir forum olduğumuzun kanıtıdır.

Unutmayalım bilgin insanlar devlerin omuzların da yükselir. Biz CheatGlobal ekibi olarak sizlerle birlikte yükseliyoruz.

Insert tuşuna basıyorum açılmıyor not: Dediğiniz gibi her şeyi halletim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt